Αποκριάτικες στολές από άλλο ανέκδοτο: Εναλλακτικές επιλογές για το καρναβάλι

Αποκριάτικες στολές από άλλο ανέκδοτο: Εναλλακτικές επιλογές για το καρναβάλι

Έχεις τη διάθεση, έχουμε τις ιδέες για τις καλύτερες και πιο ευφάνταστες μεταμφιέσεις

Μουσικές, κομφετί, χορός, ένας πιγκουίνος που περπατάει στη μέση της πόλης και μια χίπισσα πιασμένη χέρι-χέρι με έναν βάτραχο. Ναι, η πιο χαλαρή, διασκεδαστική και ξέφρενη περίοδος της χρονιάς είναι εδώ!

Οι αποκριές βρίσκονται προ των πυλών και έχουμε ήδη ξεκινήσει να προβληματιζόμαστε σε τι θα μασκαρευτούμε φέτος, μιας και από την Τσικνοπέμπτη μέχρι και την Κυριακή της Τυρινής, όλο και σε κάποιο πάρτι μασκέ θα πάμε με τα αποκριάτικά μας. Αν λοιπόν έχετε στερέψει από ιδέες συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο αφού έχουμε μαζέψει διάφορες ιδέες για αποκριάτικες στολές που θα σας δώσουν έμπνευση. 

Αν λοιπόν έχετε στερέψει από ιδέες, έχουμε την τέλεια ιδέα που θα σας κάνει να εντυπωσιάστε και να ξεχωρίσετε! Γιατί δεν μεταμφιέζεστε σε…άλλη γιορτή; 

«Άη Βασίλης πάλι, θα ‘ρθει»

Ναι, τα περάσαμε τα Χριστούγεννα γι’ αυτό και κάπου μέσα στο ντουλάπι μας όλοι έχουμε κρυμμένη μια στολή του Άγιου Βασίλη, του Ρούντολφ ή κάποιοι ξωτικού. Αφού την πλήρωσες, γιατί να μην την εκμεταλλευτείς ξανά; 

123

 

Halloween 

Κατατρομάξτε τους όλους με μια στολή από το halloween! Βαμπίρ, σκελετοί, μάγισσες, εξωγήινοι και λυκάνθρωποι. Και αφού θα είστε που θα είστε μασκαρεμένοι, πείτε τους και ένα «Trick or Treat», όλο και κάτι θα μαζέψετε. 

1 23

Πασχαλινό λαγουδάκι  

Αν δεν θέλετε γιορτή που πέρασε, επίλεξε τη γιορτή που έρχεται. Αρχές Μαΐου θα γιορταστούμε το Πάσχα με όλα τα συναφή… Λαγουδάκια, κουνελάκια, πασχαλίτσες…Ντυθείτε από τώρα, κρατήστε και ένα καλάθι με μερικά κόκκινα αυγά και θα είστε η καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς. 

 

123

 

Τουρίστας 

Και μετά το Πάσχα τι έρχεται; Καλοκαιράκι! Και τι έχουμε πολλούς στην Κύπρο; Τουρίστες, αραχτούς, με τα λουλουδάτα πουκαμισάκια τους, τις σαγιονάρες τους, τα καπελάκια τους, τις φωτογραφικές τους μηχανές, τα κοκτέιλ τους… Τουρίστας λοιπόν, χαλαρός κι ωραίος! 

123

Trending σειρές & ταινίες

Είστε ταινιόφιλοι; Τότε ντυθείτε κάτι από την αγαπημένη σας ταινία! Αν στο ερώτημα Barbie versus Oppenheimer διαλέξετε το πρώτο, έχουμε την κατάλληλη στολή Barbie. Αν προτιμάτε τους anti-heros, τότε σίγουρα τσεκάρετε τη μεγάλη ποικιλία σε Harley Quinn & Joker στολές. Αν προτιμάτε να λιώνεις στο Netflix, τότε δείτε τις στολές Wednesday ή Stranger Things!

1 13

Υποψήφιος 

Εκλογές να θέλετε φέτος! Δημοτικές, τοπικής αυτοδιοίκησης,  ευρωεκλογές … πολλοί οι υποψήφιοι πολιτικοί, πολλές και ιδέες για μεταμφιέσεις. Κοστούμι, περούκα, γυαλάκια και τρέξτε κι εσείς για ψήφους. 

13

 

 

Τις αποκριές το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και τη διάθεση μας να χτυπήσει κόκκινο. Αν η απορία “τι να ντυθώ τις Απόκριες” σας βασανίζει ακόμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αφού μπαίνοντας στο Skroutz.cy θα βρείτε ό,τι ψάχνετε για τις Απόκριες 2024: «Ένα για όλα και όλα για σένα». 

Να γλεντήσετε, να διασκεδάσετε, να χορέψετε και να μασκαρευτείτε, γιατί όπως λέει και το γνωστό τραγούδι που τώρα είναι και επίκαιρο «γελάστε, ξεχάστε, ο καιρός που περνάει είναι χρυσός, ίδιοι σε δυο χρόνια πια δεν θα ‘στε, γι’ αυτό γελάστε».

 

 

 

πηγή κεντρικής φώτο 

 

Loader