Η μοίρα των "Πειρατών της Καραϊβικής” από επίσημα χείλη

Η μοίρα των "Πειρατών της Καραϊβικής” από επίσημα χείλη

Τι ισχύει τελικά για την σειρά

Οι φανς της σειράς ταινιών “Οι Πειρατές Της Καραϊβικής” άρχισαν να κουράζονται από τις συνεχείς φήμες για το μέλλον των πειρατών.

Στα γρήγορα να θυμίσουμε ότι ,είχε ακουστεί το όνομα της Margott Robbie, αλλά αυτό το σχέδιο γρήγορα ναυάγησε. Στην συνέχεια άρχισε να γίνεται λόγος για reboot με πρωταγωνίστρια την Ayo Edebiri. Πρόκειται για το δεξί χέρι του master chef της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς The Bear, η οποία αναμένεται να παίξει μια χαρακτήρα που θα ονομάζεται απλώς ‘Anne’. Λίγο μετά άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου μια ανατρεπτική πληροφορία, πως η Disney θέλει πίσω τον Johnny Depp, όχι όμως ως κεντρικό πρωταγωνιστή αλλά αντιθέτως για κάποιον σύντομο δευτεροτρίτο ρόλο! 

Αυτό κι εάν ήταν ανήκουστο για έναν Jack Sparrow! Όπερ και εγένετο. Πάει κι αυτό το σενάριο. Τι πρόκειται να γίνει τελικά?

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και μάλιστα από τον άνθρωπο που βάζει το χρήμα! Μιλάμε για τον φοβερό και τρομερό παραγωγό του Hollywood Jerry Bruckheimer.  Το ComicBook.com συνάντησε πρόσφατα με τον διάσημο, σχετικά με την τελευταία του ταινία, το The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Στο πλαίσιο αυτό τον ρώτησε για το τι πρόκειται να ακολουθήσει και για δύο από τις δημοφιλείς σειρές του: το Top Gun και τους Πειρατές της Καραϊβικής. Ο Bruckheimer προβληματίστηκε σχετικά με το ποια από αυτές τις δύο σειρές θα μπορούσε να επιστρέψει στους κινηματογράφους νωρίτερα και, παράλληλα, έκανε μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον των Πειρατών.

"Είναι δύσκολο να πω. Δεν ξέρεις, πραγματικά δεν μπορείς να ξέρεις. Δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα συνδυαστούν. Απλά δεν ξέρεις. Για παράδειγμα με το Top Gun έχεις έναν ηθοποιό που είναι εμβληματικός και λαμπρός. Αλλά πόσες ταινίες θα κάνει πριν το Top Gun, δεν μπορώ να σου πω. Με το Pirates θα κάνουμε reboot, οπότε είναι πιο εύκολο να το φτιάξεις γιατί δεν χρειάζεται να περιμένεις για συγκεκριμένους ηθοποιούς."

Άρα μην περιμένετε να επιστρέψει ο Johnny Depp. H νέα ταινία Πειρατές της Καραϊβικής θα είναι reboot, ξεκινώντας από το μηδέν, με ολοκαίνουργιους χαρακτήρες και πρωταγωνίστρια, μάλλον, την συμπαθέστατη μελαχρινή chef.  

 

κείμενο: Τάσος Σταυρίδης

Loader