Τα Early Sundays συνεχίζονται στο ANTASIA Beach Club

Τα Early Sundays συνεχίζονται στο ANTASIA Beach Club

Με Guest DJ τον Chris Child

Ένας υπέροχος προορισμός για να ολοκληρωθεί μια ζεστή καλοκαιρινή Κυριακή… Με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας της Πάφου, το ANTASIA Beach Club φιλοξενεί ακόμη ένα Early Sundays Edition Event. Αυτή την Κυριακή 18 Ιουνίου, από τις 18:00.

Guest DJ o μοναδικός Chris Child, ο οποίος σε συνεργασία με την ομάδα του ANTASIA Beach Club, υπόσχεται να προσφέρει στους καλεσμένους μία ανεπανάληπτη εμπειρία, γεμάτη όμορφη μουσική, χορό, χρώματα, στυλ, δροσιστικά κοκτέιλ και πλούσια γευστικά πιάτα από ασιατικές και μεσογειακές γεύσεις. 

Το ANTASIA Beach Club βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες αμμώδεις παραλίες της Κάτω Πάφου και σε κοντινή απόσταση από τα ξενοδοχεία Almyra και Annabelle. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να γίνει must προορισμός που ξεχωρίζει, χάρη στην εξαιρετική του αρχιτεκτονική, το ιδιαίτερο design και την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. 

6

2

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το βραβευμένο μενού του ANTASIA επιμελείται ο Ούγγρος σεφ, Akos Richweisz, υπό την επίβλεψη του πολυβραβευμένου David Goodridge, Executive Chef του Ομίλου Thanos Hotels. Η φιλοσοφία του μενού αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις ασιατικές και μεσογειακές γεύσεις, συνδυάζοντας διαφορετικά συστατικά, βότανα και μπαχαρικά σε κάθε πιάτο, δημιουργώντας σύνθετες γευστικές εμπειρίες. 

Κυριακή 18 Ιουνίου, από τις 18:00. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και κρατήσεις, μπορείτε να καλέσετε στο τηλ.: 26 888 002.

Loader