10 συναυλίες που περιμένουμε να απολαύσουμε τον Αύγουστο

10 συναυλίες που περιμένουμε να απολαύσουμε τον Αύγουστο

Αγαπημένοι καλλιτέχνες υπόσχονται να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές

Ο Αύγουστος, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι προ των πυλών και μαζί του φερνεί 10 μοναδικές συναυλίες για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μοναδικές στιγμές. Ανακάλυψε όλα όσα έρχονται το επόμενο διάστημα και σε αφορούν.

 

Στέφανο Κορκολή - 4 Αυγούστου στους κήπους του Cavo Zoe Seaside Hotel

Το ξενοδοχείο Cavo Zoe Seaside Hotel στον Πρωταρά σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών Λευκωσιάζω για ακόμα μια φορά ενώνουν δυνάμεις για μια μαγευτική συναυλία με τον Στέφανο Κορκολή στις 4 Αυγούστου στις 8μμ πλάι στο κύμα και κάτω από τον έναστρο Αυγουστιάτικο ουρανό.

Οι διοργανωτές, θέλοντας να συμβάλουν στο έργο του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», θα εκπληρώσουν κατά τη διάρκεια της βραδιάς την ευχή ενός παιδιού, στο πλαίσιο του προγράμματος του συνδέσμου για ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου, που είναι πάρα πολύ αναγκαία για τη θεραπεία τους.

Ο Στέφανος Κορκολής, ο αγαπημένος συνθέτης και ερμηνευτής, θα παρουσιάσει στους κήπους του Cavo Zoe Seaside Hotel μια μουσική αναδρομή στο σύνολο του έργου του.  Έχοντας στο πλευρό του την εξαιρετική ερμηνεύτρια, Σοφία Μανουσάκη θα ερμηνεύσουν τόσο δικές του επιτυχίες όσο και τραγούδια που έχει γράψει για σπουδαίους τραγουδιστές όπως οι Δημήτρης Μητροπάνος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Νάνα Μούσχουρη, Γιώργος Νταλάρας, Δήμητρα Γαλάνη, Μαρινέλλα, Μάριος Φραγκούλης, Πάνος Μουζουράκης, Γιώτα Νέγκα και Ελεωνόρα Ζουγανέλη.  Το μουσικό αυτό οδοιπορικό, θα αναδείξει παράλληλα τις συγγένειες ανάμεσα στις συνθέσεις του Στέφανου Κορκολή και σε μουσικά ακούσματα από όλο τον κόσμο, όπως για παράδειγμα στο «The man I love » του George Gershwin και το «Libertango» του Astor Piazzolla.

Πληροφορίες: 99932933 & 23730500

Κρατήσεις: www.cavozoe.com

Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας. Η προσέλευση στην εκδήλωση θα γίνεται μονο με κράτηση.

Τιμές: 

Τραπεζι VIP: €50/ άτομο

Τραπεζι απλό: €30/ άτομο 

Στις πιο κάτω τιμές περιλαμβάνεται 1 φιάλη κρασί ανά δυο άτομα καθώς και finger food plater (ζεστό και κρύο).  

 Πέγκυ Ζήνα - 5 Αυγούστου στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας

Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Πέγκυ Ζήνα ετοιμάζει βαλίτσες για την Κύπρο με σκοπό να ανέβει στη σκηνή του 9ου Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού που διοργανώνει ο Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας.

Η όμορφη κοινότητα της Λάρνακας, ο Άγιος Θεόδωρος διοργανώνει και φέτος το γνωστό πλέον Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού για ένατη χρονιά. 

Η κοινότητα του Αγίου Θεοδώρου, επέλεξε για φέτος την Πέγκυ Ζήνα για να βρεθεί στη σκηνή του φεστιβάλ και να χαρίσει μία αξέχαστη μουσική βραδιά γεμάτη από τις μεγάλες της επιτυχίες στο κοινό που θα βρεθεί εκεί. 

Η Πέγκυ Ζήνα θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ το Σάββατο 5 Αυγούστου, στην Εξωραϊσμένη Κοίτη Ποταμού.

Εισιτήρια: Προπώληση: €20 / Στην είσοδο: €25 / Παιδικό (έως 12 ετών) €10. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

Πληροφορίες: 99789796.

Γιώργος Σαμπάνης - 5 Αυγούστου στο NAVA Seaside 

Στις 5 Αυγούστου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Γιώργο Σαμπάνη στο Nava Seaside και να μας διασκεδάσει με τη μουσική και τη μοναδική του φωνή. Μαζί του και η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Κρατήσεις: 22777744

Διονύσης Σχοινάς και ο Λούκας Γιώρκας - 5 Αυγούστου στο Theama στη Λεμεσό

.

Ο Διονύσης Σχοινάς με τις μεγάλες επιτυχίες και ο Λούκας Γιώρκας με τη γνήσια λαϊκή φωνή, θα μας ταξιδέψουν με την μουσική τους στο Theama, στη Λεμεσό, για ακόμη μια αξέχαστη εμφάνιση, Σάββατο 5 Αυγούστου.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 341 341

Ηλίας Καμπακάκης - 12 Αυγούστου στη Λόφου

7

Το γραφικό χωριό της Λόφου στην επαρχία Λεμεσού ετοιμάζεται για το 32ο Φεστιβάλ Δεκαπενταύγουστου που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 μέχρι και τις 15 Αυγούστου.

 

O Σύνδεσμος Αποδήμων Λόφου μας προσκαλεί στο 32ο Φεστιβάλ του Δεκαπενταυγούστου στη Λόφου, το οποίο θα διεξαχθεί στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Λόφου από τις 12 μέχρι τις 15/8.

Στις 12/8 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τον Ηλία Καμπακάκη.

Γενική Είσοδος (άνω των 12 ετών): 12 ευρώ.

Στις 13/8 θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί τόμπολας, όπου η τελευταία θα έχει ως εγγυημένο έπαθλο το ποσό των 1000 ευρώ! Επιπρόσθετα, ο Costas Pringipas θα μας διασκεδάσει με stand up comedy.

Είσοδος ελεύθερη.

Στις 14/8 συναυλία με το συγκρότημα "Prospectus", με τους Demetris Mesimeris και Φρειδερίκη Τομπάζου.

Γενική Είσοδος: 7 ευρώ.

Στις 15/8 θα πραγματοποιηθεί λαϊκή βραδιά με το μουσικό σχήμα της ταβέρνας "Γλυκομέθη".

Γενική είσοδος: 5 ευρώ.

Light, Trannos και Rack έρχονται στο “Love in the Hood” - 13 Αυγούστου στο  Atlantida Beach Paphos

Στις 13 Αυγούστου πάμε στο Atlantida Beach Paphos για να απολαύσουμε τον Light, Tranno,Rack, Nakis και τη Ciderella σε ένα άκρως καλοκαιρινό live. Στην παρουσίαση ο Χάρης Παπαθεοχάρους.

ARENA EARLY BIRD €15

ARENA REGULAR TICKET €20

VIP EARLY BIRD €25

VIP REGULAR €30

GOLDEN STANDING TICKET EARLY BIRD €45

GOLDEN STANDING TICKET €50

ΠΑΙΔΙΚΟ TICKET €10

(Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων από 3-10 χρόνων)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:30

Για κρατήσεις STAND TABLE στα VIP επικοινωνήστε  στο  96303071

Χρήστος Μενιδιάτης και ο Βασίλης Δήμας - 18 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Πύργου Τηλλυρίας

.

 

Το Φεστιβάλ Σύκου και Χαλιτζιού ανακοίνωσε ημερομηνία διεξαγωγής και τους καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 18 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Πύργου Τηλλυρίας. Το μουσικό κομμάτι της βραδιάς  θα αναλάβουν ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Βασίλης Δήμας.

Θα χορέψουμε, θα διασκεδάσουμε και θα απολαύσουμε μοναδικά εδέσματα με πρωταγωνιστή το σύκο.

Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου στο Φεστιβάλ Γάλακτος στο Γήπεδο Χαλκάνωρας Ιδαλίου στο Δάλι - 26 Αυγούστου

 

Κάθε χρόνο υπάρχει μεγάλη αγωνία για τον καλλιτέχνη ή τους καλλιτέχνες που θα φιλοξενηθούν στο Φεστιβάλ Γάλακτος αφού κάθε χρονιά έχουμε την χαρά να απολαμβάνουμε μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής.

Φέτος, το 29ο Φεστιβάλ Γάλακτος θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου στο Γήπεδο Χαλκάνωρας Ιδαλίου στο Δάλι και ετοιμάζεται πυρετωδώς να υποδεχτεί τις χιλιάδες κόσμου που θα κατακλύσουν το στάδιο. 

Οι διοργανωτές για άλλη μια χρονιά έχουν προσκαλέσει δύο πολύ δυνατά ονόματα που θα μας χαρίσουν μία αξέχαστη μουσική βραδιά. Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζουν θα ανέβουν στη σκηνή του φεστιβάλ για να μας χαρίσουν μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη με αγαπημένα μας τραγούδια αλλά και τις μεγάλες του επιτυχίες. 

 

Νίκος Μακρόπουλος - 26 Αυγούστου στο Platres Arena

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρεθεί για άλλη μια φορά στο νησί μας. Ο Νίκος Μακρόπουλος θα τραγουδήσει στις 26 Αυγούστου στο Platres Arena για να μας χαρίσει ένα αξέχαστο μουσικό βράδυ. 

Κάνε την κράτηση σου στο 97902609 ή 99917160

The Italian Tenors - 31 Αυγούστου στο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία

 

Μετά την επιτυχία των συναυλιών τους σε Λευκωσία και Λεμεσό το 2021, οι The Italian Tenors, με τη συνοδεία τεσσάρων μουσικών, συμπεριλαμβάνουν στη φετινή τους καλοκαιρινή περιοδεία και την Κύπρο για συναυλίες σε δύο από τα πιο ατμοσφαιρικά αμφιθέατρα του νησιού.

Από το «Caruso» του Lucio Dala  και το «Con Te Partiro» του Andrea Bocelli στα  κορυφαία Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του ‘60, τα ναπολιτάνικα αλλά και άλλα, αγαπημένα τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες («Gloria», «Mamma Maria»),  συνδυάζοντας τα με τις ωραιότερες άριες από τις περίφημες όπερες του Verdi και Puccini, οι «The Italian Tenors» καταφέρνουν να μας παρασύρουν σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις που μας ταξιδεύει από τη Σκάλα του Μιλάνου μέχρι την Όπερα της Ρώμης και από την Αρένα της Βερόνα μέχρι το Κολοσσαίο.

Είναι αξιοθαύμαστο το πώς τρεις καλλιτέχνες με κλασσική κατάρτιση δημιουργούν τόσο μοναδικά τη «γέφυρα» που συνδέει την ποπ με την κλασική μουσική. 

Οι συναυλίες τους επιφυλάσσουν πάντα συναρπαστικές στιγμές για το κοινό καθώς οι τρείς Ιταλοί Τενόροι επιδιώκουν την επαφή μαζί του με χιούμορ, τρυφερότητα αλλά και έντονη ενέργεια που σε συνδυασμό με τις κρυστάλλινες φωνές τους δημιουργούν μια υπέροχη δυναμική και έκρηξη συναισθημάτων με άρωμα ιταλικής γοητείας.  

«...Οι Ιταλοί Τενόροι, με πιθανώς την πιο συναισθηματική μουσική από την Ιταλία, παρουσίασαν ιταλικά τραγούδια για όλους τους ερωτευμένους και για όλους όσους θέλουν ακόμα να ερωτευτούν». (Neue Welle, Germany)

«Η φωνητική τους δυναμική και η ένταση τους, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που ζητούσε περισσότερο καθώς είχε ενθουσιαστεί με την ακρίβεια και την τέλεια φωνητική τους ένταση. Οι χιουμοριστικές στιγμές μεταξύ των καλλιτεχνών και του κοινού κράτησαν το σόου ιδιαίτερα εύθυμο και γεμάτο ενέργεια. Στο τελευταίο τραγούδι το κοινό σηκώθηκε όρθιο και τους χάρισε θερμό χειροκρότημα.» (Xpressmag.com.au – Perth, Australia)

Οι συναυλίες στην Κύπρο:

31 Αυγούστου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία

2 Σεπτεμβρίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός

Ώρα Έναρξης: 9.00μ.μ.  

Εισιτήρια: https://www.soldoutticketbox.com

 

Loader