6+3 περίεργα (και μη) προϊόντα που είδαμε να τρεντάρουν τη νέα χρονιά

6+3 περίεργα (και μη) προϊόντα που είδαμε να τρεντάρουν τη νέα χρονιά

Θα θες κι εσύ να τα βάλεις στη λίστα σου -αν δεν το έχεις κάνει ήδη

H νέα χρονιά είναι εδώ και μαζί με όλα τα νέα της, τις ελπίδες που της εναποθέσαμε και τους προσωπικούς στόχους που έχουμε θέσει, έφερε και τα δικά της…trends.

Κάθε χρόνο – δεν θα αποτελέσει εξαίρεση το 2024- υπάρχουν κάποια αντικείμενα που είναι στην πρώτη γραμμή, γίνονται viral, τα ψάχνουμε και τα βάζουμε στη wishlist μας. Φέτος, θελήσαμε να είμαστε από την αρχή της χρονιάς ενημερωμένοι, γι’ αυτό και κάναμε μια μικρή έρευνα για τα κορυφαία αντικείμενα που θα θέλαμε να έχουμε στην κατοχή μας το 2024.

Στο Skroutz.cy μπορείς να βρεις όλα τα trends αντικείμενα της νέας χρονιάς-και όχι μόνο-, να τα δεις, να τα μελετήσεις, να τα συγκρίνεις και εννοείται να τα παραγγείλεις εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ. 

Πιο κάτω λοιπόν τα 9 αντικείμενα που …τρεντάρουν τη νέα χρονιά:

Dyson airwrap

Το Dyson Airwrap είναι σχεδιασμένο για γρηγορότερο, ευκολότερο styling – χωρίς υπερβολική θερμότητα στο οποίο σίγουρα αξίζει να επενδύσεις.

iphone 15

Το iPhone 15 με φωτεινότερη οθόνη και κάμερα 48 megapixel καθώς και 100% ανακυκλωμένο κοβάλτιο στις μπαταρίες τους, οθόνη OLED Super Retina XDR και κεραμική ασπίδα για την προστασία της οθόνης του. Είχες σκεφτεί κάτι καλύτερο;

Dehumidifier

O αφυγραντήρας είναι ιδανικός για την δημιουργία συνθηκών άνεσης σε ένα σπίτι, με ρύθμιση της σχετικής υγρασίας μεταξύ 30% και 50%. Είναι μάλιστα, ιδιαίτερα χρήσιμος κατά την άνοιξη και το φθινόπωρο που δεν λειτουργεί η θέρμανση. Επίσης, εξ΄αιτίας της εξαγωγής του αέρα προς τα πάνω, χρησιμοποιείται για το καλύτερο στέγνωμα ρούχων, ενώ και το νερό του δοχείου που είναι απαλλαγμένο από άλατα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν απιονισμένο νερό.

Playstation 5

Αν είσαι gamer τι καλύτερο από το να απολαύσεις τα αγαπημένα σου βιντεοπαιχνίδια σε ένα Playstation 5; Μάλιστα, με την κυκλοφορία ανανεωμένης έκδοσης της κονσόλας, υπάρχουν πιο πολλοί λόγοι από ποτέ, να αγοράσεις ένα Sony Playstation 5.

Σκούπες stick

Τώρα το καθάρισμα είναι πιο ξεκούραστο από ποτέ. Πες «τέλος» στα καλώδια και απόκτησε μια ασύρματη σκούπα με εξελιγμένα χαρακτηριστικά, που είναι και εύκολη στην αποθήκευση.

Air fryer

Το air fryer ή αλλιώς φριτέζα αέρος είναι μία από τις πιο πολυζήτητες ηλεκτρικές συσκευές τον τελευταίο ένα χρόνο και βρίσκεται ψηλά στη λίστα των αγορών. Με αυτή τη συσκευή μπορείς να φτιάξεις γρήγορα και εύκολα οτιδήποτε τηγανητό, όπως κοτομπουκιές, φτερούγες, πατάτες ή λαχανικά, να ζεστάνεις την πίτσα, τα ζυμαρικά σου ή ό,τι άλλο θέλεις

Εγγυημένα, τα πιο πάνω αποτελούν και τις καλύτερες ιδέες για δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα και στον…εαυτό σου! Εμείς, σου προτείνουμε απλά να προλάβεις αυτό που θες γιατί είναι τα αντικείμενα για τα οποία θα μιλάνε όλοι αυτή τη χρονιά. Γιατί να μην τα έχεις ήδη στην κατοχή σου; 

skroutz

Κι αν είσαι τύπος παρατηρητικός, θα διάβασες πιο πάνω έξι αντικείμενα, άρα σου χρωστάμε άλλα τρία που είναι trending στην Κύπρο, τις πρώτες μέρες του 2024. Ιδιαίτερη προτίμηση λοιπόν παρατηρείται στις βιταμίνες, μιας και είναι ο καιρός που πρέπει να προστατεύσουμε τον οργανισμό μας από διάφορες ιώσεις, οι μάσκες, γιατί ο κορωνοϊός φρόντισε να μας θυμίσει ότι δεν θα τις αποχωριστούμε σύντομα και τα προφυλακτικά, που είναι πάντα -ευτυχώς-  trend!

Φυσικά και αυτά είναι διαθέσιμα μέσα στην πλατφόρμα του Skroutz.cy… Ένα μόνο καλάθι, εκατομμύρια διαφορετικά προϊόντα!

 

Loader