Η καινούρια ταινία του Λάνθιμου έρχεται με πρωταγωνίστρια.. την Emma Stone

Η καινούρια ταινία του Λάνθιμου έρχεται με πρωταγωνίστρια.. την Emma Stone

Δείτε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε

Ο Γιώργος Λάνθιμος μετά τη νίκη των 4 Όσκαρ με την τελευταία του ταινία ”Poor Things”, επιστρέφει με την πολυαναμενόμενη όγδοη του ταινία “Kinds of Kindness”

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου, με πρωταγωνίστρια την Emma Stone. To σενάριο συνυπογράφει ο Ευθύμης Φιλίππου.

Το “Kinds of Kindness” είναι ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άντρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Willem Dafoe και Margaret Qualley, οι οποίοι ήταν και οι δύο στο “Poor Things”, καθώς και ο Joe Alwyn, ο οποίος έπαιξε τον σύζυγο της Stone στην ταινία του Λάνθιμου s το 2018, “The Favourite”.

Η Stone και ο Λάνθιμος δούλεψαν επίσης μαζί στη βωβή ταινία μικρού μήκους “Bleat” του 2022. Στην ομιλία της στις 10 Μαρτίου, η Stone ευχαρίστησε τον Λάνθιμο για “το δώρο μιας ζωής στην Bella Baxter. Είμαι για πάντα ευγνώμων για εσάς”.

Πηγή κειμένου

Πηγή φωτογραφίας

Loader