Αρνητές της μετεωρολογίας ετοιμάζουν επανάσταση*

Αρνητές της μετεωρολογίας ετοιμάζουν επανάσταση*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Στο απροχώρητο έφτασε η κατάσταση με τις άθλιες καιρικές προβλέψεις στη χώρα μας, δηλώνει στον συντάκτη πάσης φύσεως αρνητών ο επικεφαλής των Κύπριων αρνητών μετεωρολογίας, κ. Κυριάκος Κυριάκου, ο οποίος ανακοίνωσε νέα επανάσταση που θα γίνει σε κυπριακό έδαφος.

Κερασάκι στην τούρτα για την νέα ομάδα αρνητών φαίνεται να υπήρξε η παρωδία με την Carmel που αποδείχθηκε Calmer.

«Φτάνει πια με την κοροϊδία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μασόνοι. Κολοκοτρώνης! Αυξεντίου! Ιησούς Χριστός!» βροντοφώναξε on camera ο κ. Κυριάκου.


Δες στο μεταξύ κι αυτό: Γιώργο Κυριάκου, τι σκέφτεσαι όταν ακούεις Κολοκοτρώνης, Αυξεντίου και Ιησούς Χριστός;


Σύμφωνα με τις προθέσεις της νέας ομάδας αρνητών, η επανάσταση εναντίον της μετεωρολογίας θα λάβει χώρα έξω από το Τμήμα Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στη Λευκωσία, την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου.

«Σκεφτόμασταν να επαναστατήσουμε το Σάββατο αλλά είναι Χριστούγεννα και όπως καταλαβαίνετε δεν θέλαμε να χάσουν οι επαναστάτες το γιορτινό τραπέζι», σημείωσε ο επικεφαλής της νέας επανάστασης.

«Εσπείραν τον πανικό, εκλειδαμπάρωσαν μας σπίτι, εγεμώσαμε τους δρόμους με αμμόσακους πέρκει εν πνιοούμε τζαι το παζάρι έχασε το καλύττερο ΣΚ του χρόνου που είσιεν να κινηθεί λίο. Εν κουτσιούν μούγια με τις προβλέψεις τους! Να παν σπίτι τους! Άχρηστοι!» αναφέρεται στο event που δημιουργήθηκε στο Facebook και καλεί στη διαμαρτυρία.

H εφημερίδα μας υπόσχεται να στείλει φωτορεπόρτερ στον χώρο της διαμαρτυρίας για να δημοσιεύσει αποκλειστικό επαναστατικό υλικό.  

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader