Δικηγορική εταιρεία στο Λονδίνο επιτρέπει στο προσωπικό της να εργάζεται από το σπίτι με 20% λιγότερη αμοιβή

Δικηγορική εταιρεία στο Λονδίνο επιτρέπει στο προσωπικό της να εργάζεται από το σπίτι με 20% λιγότερη αμοιβή

Η επιλογή της εξ αποστάσεως εργασίας είναι διαθέσιμη για όλους τους εργαζόμενους αλλά όχι στους συνεργάτες της εταιρείας

Εταιρεία στο Λονδίνο αποφάσισε να δώσει το ελεύθερο στους εργαζόμενους της να δουλεύουν από το σπίτι, αλλά με ένα τίμημα.

Η Stephenson Harwood θα πληρώνει τους υπαλλήλους της με 20% λιγότερα από το μισθό που παίρνει ο καθένας εάν αποφασίσουν ότι θέλουν να δουλέψουν από το σπίτι.

Διάβασε Επίσης: Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... ακάλεστος στο Barrique Wine & Deli παρέα με τον Μιχάλη Χριστοδούλου (Βίντεο)

Μιλώντας στο BBC η εταιρεία ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είχε προσλάβει άτομα που διαμένουν έξω από το Λονδίνο με χαμηλότερο πακέτο αποδοχών, γεγονός που αντικατοπτρίζει το χαμηλότερο κόστος της μη μετακίνησης στην πρωτεύουσα. Ωστόσο, εάν χρειαστεί να πάνε στο γραφείο, αυτοί οι εργαζόμενοι θα μπορούσαν να ζητήσουν τα έξοδα μετακίνησης.

Η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη σε όλους τους εργαζόμενους αλλά όχι στους συνεργάτες της εταιρείας.

Διάβασε Επίσης: Νότια Κορέα: Η ξεπερασμένη εταιρική κουλτούρα που «εισβάλλει» στον προσωπικό χρόνο των εργαζομένων

Ακαδημαϊκές μελέτες έδειξαν πως η εξ αποστάσεως εργασία μπορεί να ενισχύσει την παραγωγικότητα. Πολλές εταιρείες του ιδιωτικού τομέα έχουν διαπιστώσει ότι αυτού του είδους η εργασία, που επιτρέπει τον συνδυασμό εργασίας στο σπίτι και στο γραφείο, βελτιώνει την ικανοποίηση του προσωπικού.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader