Εργαζόμενη κατέγραψε τη στιγμή που απολύθηκε και έγινε viral

Εργαζόμενη κατέγραψε τη στιγμή που απολύθηκε και έγινε viral

«Με απέλυσαν 2 άνθρωποι που δεν γνωρίζω: μια γυναίκα από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και ένας άνδρας που δεν έχω ακούσει ποτέ»

Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, της είπαν ότι η απόλυση της οφειλόταν στο ότι δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες της εταιρείας με βάση τις αξιολογήσεις απόδοσης από το 2023.

Σε έναν κόσμο όπου η γραμμή μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής θολώνει όλο και περισσότερο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η περίπτωση της Brittany Pietsch έχει προκαλέσει συζήτηση σε διάφορες πλατφόρμες. Η απόφαση της Pietsch να καταγράψει και να μοιραστεί την εμπειρία της απόλυσής της στο TikTok, η οποία αργότερα έγινε viral, άφησε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διχασμένους και αβέβαιους για το πώς να αντιδράσουν.

Στις 10 Ιανουαρίου, η Pietsch ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, καταγράφοντας την κλήση της στο Zoom με δύο υπαλλήλους του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού της Cloudflare, όπου ενημερώθηκε για την απόλυσή της. Το βίντεο, που αναδημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου, απέκτησε γρήγορα έδαφος στο διαδίκτυο. Συνολικά, τα βίντεο έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 6 εκατομμύρια προβολές, αντανακλώντας το ευρύ ενδιαφέρον και τη διαμάχη γύρω από την κατάστασή της.

@brittanypeachhh Original creator reposting: brittany peach cloudflare layoff. When you know you’re about to get laid off so you film it :) this was traumatizing honestly lmao #cloudflare #techlayoffs #tech #layoff ♬ original sound - Brittany Pietsch
Loader