Έρχεται το κορεάτικο Casa de Papel

Έρχεται το κορεάτικο Casa de Papel

Μια νέα, κορεάτικη περιπέτεια ξεκινά!

Μια νέα περιπέτεια περιμένει τους φίλους του επιτυχημένου Casa de Papel, αλλά αυτή τη φορά στο κορεάτικο του version.

Το κορεάτικο Casa de Papel ονομάζεται Money Heist: Korea – Joint Economic Area και είναι ένα spinoff της επιτυχημένης, ισπανικής σειράς, όπου θα δούμε και τον Park Hae-Soo, από το Squid Game, να υποδύεται τον Berlin. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Η ιστορία διαδραματίζεται με φόντο την επανένωση της Βόρειας και Νότιας Κορέας και περιστρέφεται γύρω από τον καθηγητή (Yoo Ji-tae) που πλησιάζει την Τόκιο (Jun Jong-seo) με το σχέδιο να κλέψει από το ενοποιημένο νομισματοκοπείο της Κορέας, 4 τρισεκατομμύρια γουόν. Έτσι, μια ομάδα κορυφαίων ληστών συγκεντρώνεται, αλλά επικρατεί χάος, καθώς συλλαμβάνονται όμηροι και μια κοινή ομάδα εργασίας - με επικεφαλής τον Νοτιοκορεάτη ειδικό σε διαπραγματεύσεις Seon Woojin (Kim Yunjin) και τον πρώην βορειοκορεάτη ειδικό πράκτορα Cha Moo Hyuk (Kim Seung) - δημιουργείται για να αναλάβει την υπόθεση.

Διάβασε Επίσης: Ζευγάρι λεσβιών κατέφυγε στο δικαστήριο για να μπορεί να μείνει μαζί

Ωστόσο, οι φίλοι του Casa de Papel εκτός από το Money Heist: Korea – Joint Economic Area έχουν να περιμένουν και ένα spinoff της αρχικής ισπανικής σειράς με επίκεντρο τον δημοφιλή χαρακτήρα Berlin, γνωστό ως Andrés de Fonollosa, τον οποίο υποδύεται ο Pedro Alonso με τη συγκεκριμένη σειρά να ξεκινάει το 2023.

Διάβασε Επίσης: 54χρονος άντρας εγκαταλείπει τη ζωή του στις ΗΠΑ για να βοηθήσει στον πόλεμο της Ουκρανίας

Από την άλλη το κορεάτικο Casa de Papel (Money Heist: Korea – Joint Economic Area) αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του πολύ σύντομα, αφού θα μπορούμε να το απολαμβάνουμε από τις 24 Ιουνίου στο Netflix.  

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader