Τα παγωτά PAPAFiLiPOU φροντίζουν και για το σκύλο μας

Τα παγωτά PAPAFiLiPOU φροντίζουν και για το σκύλο μας

Τέρμα στο παρακλητικό βλέμμα του σκύλου μας όταν τρώμε παγωτό

Τη λύση μας βρήκαν τα παγωτά PAPAFiLiPOU και ονομάζεται Max & Frida.

Πόσες φορές δεν έχεις φάει παγωτό μπροστά στο σκύλο σου χωρίς να μπορείς να το απολαύσεις με την ησυχία σου. Το σκηνικό γνώριμο και επαναλαμβανόμενο. 

Ο πιο πιστός σου φίλος σε παρακολουθεί περιμένοντας να του δώσεις μια γεύση από το δικό σου «treat» και αν τελικά δεν το κάνεις, αισθάνεσαι τύψεις. Αν πάλι ενδώσεις στον πειρασμό, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο, αφού γνωρίζεις πολύ καλά πως η ζάχαρη μόνο καλό δεν του κάνει.

8i5u4756

Κι αν μέχρι σήμερα η λύση ήταν να κρύβεσαι από το σκυλί σου για να φας το αγαπημένο σου παγωτό PAPAFiLiPOU ή να το τρως εκτός σπιτιού, τώρα μάντεψε. Τα νέα είναι ευχάριστα και για σένα και για τα τετράποδα φιλαράκια μας. 

Βλέπεις, τα Παγωτά PAPAFiLiPOU, έχουν προνοήσει, λανσάροντας το πρώτο τους παγωτό για σκύλους, "Max & Frida" -φτιαγμένο με τα πιο αγνά, φυσικά συστατικά-, που είναι γευστικό μα και απολύτως υγιεινό για τα κατοικίδιά μας. 

h

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, απολαμβάνουμε παρέα τη γεύση και δροσιά που μας χαρίζουν τα διαχρονικά αγαπημένα παγωτά PAPAFiLiPOU, κάνοντας ακόμη και τις χαριτωμένες ουρίτσες να κουνιούνται ασταμάτητα από ενθουσιασμό.    

Τώρα που ο υδράργυρος έχει ανέβει στα ύψη, παραγγέλνουμε εύκολα και γρήγορα από το app του Deliveryman, παγωτό, τόσο για εμάς, όσο και το σκύλο μας επιλέγοντας μέσα από ποικιλία μοναδικών γεύσεων, χωρίς καν να αποχωριστούμε τη δροσιά του κλιματιστικού μας στο σπίτι ή και στο γραφείο.

ujyy

Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με τα παγωτά PAPAFiLiPOU για εμάς αλλά και για τους σκύλους μας.

Γι΄αυτό, να ζητάς πάντοτε και ένα "Max & Frida", αν θες να ακούς αυτό το χαριτωμένο και χαρούμενο γαυγισματάκι που τόσο αγαπάς.

Τι περιμένεις; Κατέβασε το app σε Android ή iOS και… καλή όρεξη!

uj87i8

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Τα καλύτερα νέα σήμερα έρχονται από τα παγωτά PAPAFiLiPOU

Loader