Σκέφτεστε τι να κάνετε μέσα στη βδομάδα; Έχουμε μια λίστα για σας

Σκέφτεστε τι να κάνετε μέσα στη βδομάδα; Έχουμε μια λίστα για σας

Μουσική, παζαρακία , θεατρικές παραστάσεις και πολλά άλλα σας περιμένουν

Ποιος είπε ότι πρέπει να περιμένουμε το σαββατοκύριακο για να κάνουμε τις αγαπημένες μας δραστηριότητες; Μπορεί να είναι Δευτέρα, αλλά η εβδομάδα μας επιφυλάσσει μια σειρά εκδηλώσεων που θα μετατρέψουν τις άχαρες καθημερινές σε μέρες που θα περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθουν.

Προβολή ταινίας “Ο Γάιδαρος, ο Εραστής μου κι Εγώ” από τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφων 

gaidaros kai egw

Antoinette dans les Cévennes

Caroline Vignal (2020,96’)

Laure Calamy,Benjamin Lavernhe,Olivia Côte

Διάλογοι: ΓΑΛΛΙΚΟΙ, Υπότιτλοι: ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ

Όταν μαθαίνει πως ο παντρεμένος εραστής της δεν μπορεί να έρθει μαζί της διακοπές, αλλά είναι αναγκασμένος να ακολουθήσει την οικογένειά του σε μια ορεινή εκδρομή, η ερωτευμένη και απελπισμένη Antoinette αποφασίζει να τον ακολουθήσει χωρίς να του το πει.

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 | 20:30 | Pantheon Cinemas 

 

Προβολή ταινίας “All of us strangers” από την Κινηματογραφική λέσχη Λεμεσού

all of us strangers

Ο σεναριογράφος Άνταμ ζει μόνος του σε ένα άδειο, τεράστιο σύμπλεγμα διαμερισμάτων, όταν ένα βράδυ γνωρίζει και ερωτεύεται τον γείτονά του, Χάρι. Καθώς η σχέση τους προχωρεί, ο Άνταμ αρχίζει να επισκέπτεται το πατρικό του και να ανασκαλίζει την παιδική του ηλικία σε μια μυστήρια εναλλαγή πραγματικότητας και φαντασίας. Μια ταινία του Άντριου Χέιγκ για τη ματαίωση και την τρυφερότητα, που ενθουσίασε τους κριτικούς και απέσπασε έξι υποψηφιότητες για βραβεία BAFTA.

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 | 20:15 | Rio Cinemas

Αντωνία Κάττου Live στο Καφενείο Πρόζακ ( Breach 2024)

antonia kattou

Στα πλαίσια του ετήσιου φεστιβάλ αυτοσχεδιασμού και πειραματικής μουσικής Breach 2024 που διοργανώνεται από το ΜΚΟ Make Music Cyprus, η Αντωνία Κάττου θα παρουσιάσει ένα κύμα ατμοσφαιρικών ηλεκτρονικών ήχων και θορύβου από συνθεσάιζερ, ηλεκτρονικά και ηλεκτρική κιθάρα σε συνδυασμό με επιτόπιες ηχογραφήσεις/αρχεία (field recordings/archive), όπου ξεδιπλώνονται σε έναν ελεύθερο αυτοσχεδιασμό. Οι επιτόπιες καταγραφές/αρχεία προέρχονται από έρευνα που έκανε η Αντωνία στις γυναίκες κατοίκους του Κόρνου.

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 | 20:30 | Καφενείο Πρόζακ 

 

Μουσικό αφιέρωμα στον θρυλικό πιανίστα Bud Powell

pazaraki

Στις 30 Απριλίου στο Sarah's Jazz Club στη Λευκωσία θα λάβει χώρα μια αξέχαστη μουσική βραδιά με το ταλαντούχο Workin' Quartet, με αφορμή τη διεθνή ημέρα τζαζ. 

Στο συγκρότημα συμμετέχουν ο σαξοφωνίστας Χάρης Ιωάννου, ο πιανίστας Χρήστος Γερολατσίτης, ο μπασίστας Κυριάκος Κέστα και ο ντράμερ Μάριος Σπύρου. Θα ερμηνεύσουν ερμηνείες της προκλητικής και όμορφης κληρονομιάς του Πάουελ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 | 21:30 |  Sarah's Jazz Club | Ξάνθη Ξενιέρου 35,1015

“The Boots” live στη New Division 

boots

Οι “The Boots” είναι Heavy Blues Band με ήχο βαθιά ριζωμένο στις παραδόσεις της Blues και της Rock μουσικής. Οι “The Boots”φέρνουν ωμή ενέργεια και αυθεντικότητα στις ερμηνείες τους με τον Νικόλα Χριστοδούλου στην Κιθάρα & Φωνητικά, τον Αντώνη Πολυβίου στα Πλήκτρα, τον Παναγιώτη Ασίκκη στο Μπάσο και τον Κωνσταντίνο Παυλίδη στα Τύμπανα.

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 | 21:30 | New Division

 

Αφιέρωμα στο πολίτικο τραγούδι με τη Φρειδερίκη Τομπάζου και τον Σάββα Χρυσοστόμου

1i maiou

Ένα αφιέρωμα στο Πολιτικό Τραγούδι, με αφορμή την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, την μέρα που ταυτίζεται με τους αγώνες για τα δικαιώματα των εργατών αλλά και με αιματοβαμμένα γεγονότα μέσα στις δεκαετίες που πέρασαν.

Κρατήσεις: 99191270

Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024 | 20:30 | Σουβενίρ Μπαρ Λεμεσού 

 

Street jam στο Skate Park 

street jam

Το Thrifthood.cy, το Strawberry Jam και το κατάστημα γκράφιτι Side Zero έρχονται μαζί για να σας φέρουν ένα ξεχωριστό Street Jam!

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

Τοπικές επωνυμίες - Καταστήματα οικονομικών προϊόντων - Τοπικοί καλλιτέχνες - Αθλητικά παπούτσια

Διαγωνισμός χορού που διοργανώνει η @strawberry_jam_cy

Διαγωνισμο γκράφιτι που διοργάνωσε ο @greenmushroomheadz

Skate Jam με οργάνωση @cysk8clips

Beats παρέχονται από τους @dj_2ns & @dprank

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 | 15:00 - 21:00 | Skate Park Άγιος Ανδρέας

 

Naughty by Nature στο Guaba Beach Bar 

guaba

Τα αγαπημένα μας πάρτι της Τετάρτης επιστρέφουν ως Naughty by Nature RnB, για άλλη μια φορά, αναλαμβάνουν τις Τετάρτες στο Guaba Beach Bar

Είσοδος 10€ - 1 ποτό

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 | 21:00 | Guaba Beach Bar

 

Alexa Michael live στο Καφενείο Προζακ

alexa

Η Alexa Michael είναι μια νέα ανερχόμενη τραγουδίστρια-τραγουδοποιός. Παρά το νεαρό της ηλικίας της τα τραγούδια της χαρακτηρίζονται από βαθιά προσωπικές αφηγήσεις και θεματολογία που αιχμαλωτίζει με την αυθεντικότητά της. Τα τραγούδια της ταξιδεύουν συναισθηματικά τον ακροατή, εξερευνώντας την πολυπλοκότητα της αγάπης και της ζωής και ενθαρρύνοντας την αυτοέκφραση, τη δύναμη, την ψυχική ανθεκτικότητα και την ανεξαρτησία. Ως καλλιτέχνιδα της νέας γενιάς, η Alexa στοχεύει να φέρει μια νέα πνοή στη μουσική βιομηχανία και να συμβάλει σε ένα δυναμικό μουσικό τοπίο που αφουγκράζεται τις διαφορετικές εμπειρίες και φωνές των νέων σήμερα.

5 ευρώ υπερτίμηση στο πρώτο ποτό.

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 | 20:30 | Καφενείο Πρόζακ 

Παζαράκι στον εξωτερικό χώρο του Savino 

pazaraki savino

Ετοιμαστείτε για μια εξαιρετική εμπειρία αγορών και διασκέδασης την Παρασκευή και το Σάββατο, στον εξωτερικό χώρο του Savino Rock Bar, στη Λάρνακα, με vintage θησαυρούς και μοναδικές δημιουργίες!

Παρασκευή και Σάββατο, 3 & 4 Μαΐου 2024, 10:00-18:00 | Savino Rock Bar  

 

Παραστάσεις ΘΟΚ 

thok

3+1 Θεατρικές παραστάσεις από τον ΘΟΚ για να δείτε αυτή τη βδομάδα 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ 

Πηγή φωτογραφιών

 

Loader