Νetflix: Οι καλύτερες σειρές που θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα

Νetflix: Οι καλύτερες σειρές που θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα

Επιστρέφει η Formula 1

Η πρώτη εβδομάδα με τις πρεμιέρες των νέων σειρών και ταινιών έφτασε στο τέλος της. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους καλύτερες σειρές.

Μέσα στη νέα εβδομάδα, έρχονται τρεις διαφορετικές μεταξύ τους αλλά εξίσου ανατρεπτικές σειρές που θα καθηλώσουν με τις εξελίξεις τους. 

The Andy Warhol Diaries

1968. Όταν τον πυροβολούν, ο Andy Warhol αρχίζει να καταγράφει τη ζωή και τα συναισθήματά του. Τα ημερολόγια κι αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ βλέπουν πίσω από την περσόνα. Πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη.

Διάβασε Επίσης: Lupin: Έγινε αληθινή ληστεία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων 

Formula 1: Drive to Survive: Season 4

Η βραβευμένη με BAFTA σειρά-ντοκιμαντέρ του Netflix επιστρέφει στις 11/3 και αυτή θα είναι η πρώτη σεζόν της που θα παρουσιάσει μία αναμέτρηση πρωταθλήματος, αυτή μεταξύ Max Verstappen και του Lewis Hamilton στο Άμπου Ντάμπι, πριν από το δραματικό και αμφιλεγόμενο τέλος της. 

Διάβασε Επίσης: Netflix:Η Lindsay Lohan επιστρέφει με δύο νέες ταινίες

Once Upon a Time… Happily Never After

Η σειρά εξερευνά την ιστορία ενός κοινού θνητού και μίας πριγκίπισσας από τον Μεσαίωνα που είχαν χωριστεί λόγω της πίεσης της κοινωνίας. Το αγόρι όμως θα βρει λύση από μια ιέρεια που του υπόσχεται πως ένα ξόρκι θα εγγυηθεί πως η πριγκίπισσα δε θα ερωτευτεί ποτέ κανέναν άλλον. Έρχεται την Τετάρτη 11 Μαρτίου.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader