Οι σειρές του Netflix που άδικα υποτιμήσαμε

Οι σειρές του Netflix που άδικα υποτιμήσαμε

Ας τους δώσουμε την ευκαιρία που αξίζουν

Είναι αλήθεια ότι κάθε φορά που μπαίνουμε στο Netflix πάμε κατευθείαν στις νέες κυκλοφορίες της πλατφόρμας ή στα trends της δεδομένης στιγμής. Γιατί όμως δεν το ψάχνουμε και λίγο καλύτερα; Το Netflix μας προσφέρει αμέτρητες επιλογές και διαμαντάκια που απλά ξεχάστηκαν στις πίσω πίσω θέσεις.

Ψάξαμε και βρήκαμε 2+1 σειρές που αξίζουν μια ευκαιρία 

The Get Down (2016)

Η σειρά The Get Down μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του 1977 και μας δείχνει τη ζωή της εποχής μέσα από τα μάτια ταλαντούχων εφήβων. Η σειρά καταγράφει τον κόσμο της χιπ-χοπ, ενώ την ίδια στιγμή οι ήρωες ακολουθούν τα όνειρα τους και τους τρομερούς ρυθμούς της εποχής, η οποία μεταμορφώνει την ιστορία της μουσικής. 

Lovesick (2018)

Η σειρά είναι μια χαλαρή ρομαντική κομεντί που αξίζει τη σημασία σου. To Lovesick αρχίζει με την ατυχής στιγμή που ο Dylan (Johnny Flynn) μαθαίνει ότι έχει χλαμύδια. Έτσι με τη βοήθεια των καλύτερων φίλων του, αποφασίζει να επισκεφθεί ξανά τις πρώην συντρόφους του και να τις ενημερώσει για τη διάγνωση. Το χάος και η αμηχανία δεν κρύβονται! 

Unbelievable (2019)

Η σειρά Unbelievable είναι βασισμένη στο βραβευμένο με Πούλιτζερ άρθρο του 2015 " Μία απίστευτη ιστορία βιασμού" και εξετάζει την υπόθεση μιας 16χρονης η οποία ισχυρίζεται ότι έχει βιαστεί στην κρεβατοκάμαρα της. Η 16χρονη κοπέλα από την Ουάσινγκτον κλίνεται να απαντήσει τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις της αστυνομίας. 

 

Loader