Τα new entries σε σειρές που έρχονται από το Netflix

Τα new entries σε σειρές που έρχονται από το Netflix

Νέες σειρές αλλά και σειρές που συνεχίζουν με τη δεύτερη σεζόν

Με μια μεγάλη λίστα “φρέσκων” σειρών συνεχίζει τον μήνα Μάρτιο το Netflix. Νέες σειρές αλλά και σειρές που συνεχίζουν με τη δεύτερη σεζόν μάς κρατούν συντροφιά.

An Astrological Guide for Broken Hearts (08/03) - Season 2 

Στις 8 Μαρτίου έρχεται η δεύτερη σεζόν της σειράς An Astrological Guide for Broken Hearts. Και ενώ η Αλίσε εξακολουθεί να κάνει με επιτυχία την εκπομπή "Άστρα της Αγάπης", ο άτυχος έρωτάς της με τον Νταβίντε αποδεικνύεται μοναδικά απρόβλεπτος.

Formula 1: Drive to Survive (11/03) - Season 2

Νέα σεζόν γεμάτη δράση και αδρεναλίνη έρχεται για τη Formula 1. Είκοσι οδηγοί, ανάμεσα τους βετεράνοι και αρχάριοι, διαγωνίζονται σε μια νέα σεζόν. 

Διάβασε Επίσης: Netflix: Οι καλύτερες σειρές σύμφωνα με τους κριτικούς

Life After Death with Tyler Henry (11/03)

Η ιστορία αφηγείται τη ζωή του μελλοντολόγου-μέντιουμ, Τάιλερ Χένρι, ο οποίος ανατρέχει στο υπερπέραν για απαντήσεις, ενώ ψάχνει το παρελθόν και της δικής του οικογένειας σε μια προσωπική σειρά ριάλιτι.

Soil (17/03)

Ένας αυτοαποκαλούμενος επιχειρηματίας πιστεύει ότι έπιασε την καλή, αναλαμβάνοντας την ταφή ανθρώπων από την κοινότητά του με χώμα που εισάγει από το Μαρόκο στο Βέλγιο.

 Human Resources (18/03)

Το Human Resources είναι ένα spinoff του “Big Mouth”. Πασχαλίτσες της Αγάπης, oρμονικά Τέρατα και άλλα πλάσματα παλεύουν με έρωτες, εργασιακό δράμα και τις ανάγκες των θνητών πελατών τους. 

Top Boy (18/03) - Season 2

To Top Boy επιστρέφει για τη δεύτερη του σεζόν. Ο Ντουσέιν θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του, με μια τεράστια επένδυση, συνεταίρους και οικογενειακές κρίσεις. Πιο πολύ χρήμα μάλλον σημαίνει και πιο πολλά προβλήματα.

Cracow Monsters (18/03)

Μια νεαρή γυναίκα στοιχειωμένη από το παρελθόν μπαίνει στην ομάδα χαρισματικών φοιτητών ενός μυστηριώδους καθηγητή που ερευνά μεταφυσικά γεγονότα και μάχεται δαίμονες.

Διάβασε Επίσης: Τα ντοκιμαντέρ που μιλούν για τις σχέσεις Ουκρανίας - Ρωσίας

Standing Up (18/03)

Το Standing Up μας δείχνει τη ζωή 6 κωμικών στο Παρίσι, που προσπαθούν να κυνηγήσουν το όνειρο τους και να κάνουν καριέρα στο Stand-up. Παράλληλα βιώνουν την οικονομική πίεση, οικογενειακές καταστάσεις αλλά και ρομαντικές περιπέτειες. 

Bridgerton (25/03) - Season 2

 

Η πολυτάραχη ζωή των Bridgerton επιστρέφει. Στη δεύτερη σεζόν ο υποκόμης Άντονι Μπρίτζερτον αποφασίζει να παντρευτεί αλλά όλα ανατρέπονται όταν θα ερωτευτεί την πεισματάρα αδερφή της μέλλουσας συζύγου του.

Πηγή

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

 

Loader