Το Λιοπέτρι διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Καρότου

Το Λιοπέτρι διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Καρότου

Το δημοφιλές λαχανικό θα έχει την τιμητική του τον Ιούλιο

Αν και το φεστιβάλ ξεκίνησε το 2018 εντούτοις λόγω κάποιων δυσκολιών αλλά και της πανδημίας η κοινότητα Λιοπετρίου κατάφερε φέτος να κάνει πραγματικότητα την δεύτερη διοργάνωση του Φεστιβάλ Καρότου.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ αφιερωμένο σε ένα δημοφιλές λαχανικό που ευδοκιμεί ιδιαίτερα και παράγεται από την κοινότητα Λιοπετρίου που φημίζεται για τα εξαιρετικής ποιότητας καρότα του. 

Το φεστιβάλ θα μας δώσει την ευκαιρία να γευτούμε και να δούμε το καρότο δε πολλές και διαφορετικές εκδοχές από γλυκό του κουταλιού μέχρι μαρμελάδα και από κέικ κρουασάν με μαρμελάδα καρότου, λουκουμάδες, παγωτό, χυμούς, μαργαρίτα και κοκτέιλ καρότου. Στον χώρο του φεστιβάλ θα λειτουργούν περίπτερα που θα προμηθεύουν το κοινό διάφορα άλλα εδέσματα όπως σουβλάκια, κλέφτικο, hot dogs με σαλάτα κόσλοου, καρότα ξιδάτα, καρότα τηγανιτά με αβγά, κρέπες και διάφορα ποτά.

Αναμφίβολα, το φεστιβάλ θα παρουσιάσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα και θα φιλοξενήσει αγαπημένους καλλιτέχνες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. 

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022, στο στάδιο του Αχυρώνα Λιοπετρίου. Στο φεστιβάλ θα τραγουδήσει ο Θοδωρής Μαραντίνης με το συγκρότημα του, ONIRAMA.

1

Loader