Αυτό είναι το νέο instagrammable spot και βρίσκεται στο Ζύγι!

Αυτό είναι το νέο instagrammable spot και βρίσκεται στο Ζύγι!

Το δημοφιλές ψαροχώρι της Κύπρου ετοιμάζεται για το 3ο Φεστιβάλ Ψαριού και μας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις

Ένα τεράστιο ψάρι φιλοδοξεί να γίνει το viral το επόμενο διάστημα με πολλά post στα κυπριακά social media από τους επισκέπτες στο Ζύγι!

Το δημοφιλές ψαροχώρι της Κύπρου, το χωριό Ζύγι της επαρχίας Λάρνακας ετοιμάζεται πυρετωδώς να φιλοεξνήσει και φέτος το Σάββατο 26 Αυγούστου το 3ο Φεστιβάλ Ψαριού. 

Έτσι, η κοινότητα για να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών δημιούργησε μία ενδιαφέρουσα γωνιά για φωτογραφίες με ένα ψάρι-μαμούθ με θέα τη θάλασσα της περιοχής. 

Αυτό το έργο τέχνης δημιουργήθηκε από ανακυκλώσιμα υλικά από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγίου αφού χρησιμοποιήθηκαν παλιά εξαρτήματα και σωλήνες που απόκτησαν νέο νόημα παρά να πεταχτούν στα μπάζα. Το μεγάλο ψάρι θα το βρεις στο παραλιακό μέτωπο της κοινότητας και το Σάββατο 26 Αυγούστου είναι μία καλή ευκαιρία να πας εκεί, να απολαύσεις το Φεστιβάλ Ψαριού, να συναντήσεις την Χρύσω Λέφου και τον σεφ Χρίστο Χριστοδούλου που θα φτιάχνουν συνταγές με ψάρια και θαλασσινά, να κάνεις βαρκάδα, να βολτάρεις, να φας ψάρι και φυσικά να ποστάρεις τις φωτογραφίες σου στο νέο instagrmmable spot του νησιού. 

9

9

9

7

Loader