Όλα όσα θα γίνουν το Σάββατο στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό #SanTaLefkara

Όλα όσα θα γίνουν το Σάββατο στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό #SanTaLefkara

Ο Δήμος Λευκάρων ετοίμασε ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτος εκπλήξεις για την ημέρα των εγκαινίων

Ο Δήμος Λευκάρων ετοιμάζεται για να μας υποδεχθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και επίσημα πλέον με τα λαμπερά εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού #SanTaLefkara με ένα πρόγραμμα γεμάτο εκδηλώσεις που θα αρχίσουν από τις 14:30.

Αν και οι καιρικές συνθήκες και η διακοπή ρεύματος της περασμένης Κυριακής δεν επέτρεψαν στα Λεύκαρα να εγκαινιάσουν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό τους με όλες εκείνες τις εκδηλώσεις εντούτοις προγραμμάτισαν ξανά την μεγάλη τους γιορτή για το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 14:30 στην πλατεία της κοινότητας. 

Η έναρξη θα είναι πανηγυρική όπως αρμόζει σε μία τέτοια γιορτή και θα ξεκινήσει με παρέλαση μαζορετών στις 14:30 από το Σώμα Κυπρίων Οδηγών η οποία θα ξεκινήσει από την είσοδο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την φωταγώγηση του ψηλότερου χριστουγεννιάτικου δέντρου που ξεπερνά σε ύψος τα 26 μέτρα και ενός δεύτερου ύψους 20 μέτρων. Να πούμε ότι και τα δύο αυτά δέντρα είναι φυσικά, βρίσκονται στην αυλή του παλιού δημαρχείου Λευκάρων και φέτος θα γίνουν η ατραξιόν των εκδηλώσεων. 

Η αγαπημένη μας Κύπρια τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου που είναι πρέσβειρα του Προορισμού Αριστείας της Ορεινής Λάρνακας θα βρεθεί εκεί στις 17:00 για να μας ερμηνεύσει το νέο της χριστουγεννιάτικο τραγούδι "Όλα Γιορτινά" και να μας βάλει για τα καλά στο κλίμα των ημερών. 

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με χορό, θέατρο σκιών από τον σπουδαίο Γιάννη Πάφιο και κάτι ιδιαίτερο. Θα ακούσουμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα αρμένικα, ελληνικά και αγγλικά από την αρμενική χορωδία Σουρπ Αστβατζατζίν στην αυλή του δημοτικού σχολείου. 

Μέσα σε αυτό το όμορφο γιορτινό κλίμα θα περπατήσετε στα σοκάκια, θα γνωρίσετε τα περίπτερα με τα λογής λογή καλούδια, λιχουδιές, street food, vegan πιάτα, χειροτεχνίες, επίσκεψη σε εργαστήρια και πολλά πολλά άλλα. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ 

9

Loader