Τα Λεύκαρα θα στολίσουν φέτος το ψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κύπρου

Τα Λεύκαρα θα στολίσουν φέτος το ψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κύπρου

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Λευκάρα θα έχει γιορτινό δέντρο-μαμούθ και ανακοίνωσε ολόκληρο το πλούσιο προγραμμά του

Πολλές και διάφορες εκπλήξεις μας ετοιμάζει φέτος ο Δήμος Λευκάρων που μετράει αντίστροφα και τη λειτουργία του παραμυθένιου Χριστουγεννιάτικου Χωριού που θα μας υποδεχθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου με επίσημα εγκαίνια την Κυριακή 26 του μήνα.

Όσο πλησιάζουμε στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων τόσο πιο ευχάριστα είναι τα νέα που φτάνουν στα αυτιά μας από τις διάφορες διοργανώσεις που θα λάβουν χώρα και φέτος σε πόλεις και χωριά της Κύπρου. 

Ο Δήμος Λευκάρων, ένα από τα ωραιότερα χωριά όχι μόνο της Κύπρου αλλά και ολόκληρου του κόσμου όπως ανακηρύχθηκε και πρόσφατα ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί στο ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Χωριό που διοργανώνει αφού συμμετέχει στο πρόγραμμα του Υφυπουργείου Τουρισμού και βρίσκεται στη λίστα με τις 7 περιοχές του νησιού που θα πραγματοποιήσουν φέτος μία τέτοια δράση. 

Με σύμμαχός τους την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό, την λαογραφία, την γαστρονομία, την φυσική ομορφιά, την αρχιτεκτονική και τους φιλόξενους ανρθώπους του τα Λεύκαρα φιλοδοξούν φέτος να μας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές και μία μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους με πολλές δραστηριότητες από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου.

9

Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαμούθ στα Λεύκαρα

Φώτα, στολίδια, χρώματα και πλούσιος γιορτινός διάκοσμος θα δημιουργήσει μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα φέτος στο χωριό. Εκείνο όμως που αναμένεται να κλέψει για φέτος τις εντυπώσεις και να συζητηθεί σε όλη την Κύπρο είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο που ετοιμάζεται να στολίστεί τις επόμενες ημέρες. 

Πρόκειται για ένα φυσικό δέντρο, ένα πανύψηλο κυπαρίσσι που βρίσκεται στην αυλή του παλιού κτηρίου του δημαρχείο των Λευκάρων που ξεπερνά σε ύψος, όπως ενημερωθήκαμε, τα 26 μέτρα και αναμένεται να γίνει το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κύπρου φέτος τις γιορτές. 

Μάλιστα, γίνονται σκέψεις να στολιστεί και το διπλανό του κυπαρίσσι, ύψους 20 μέτρων που θα δώσει ένα μοναδικό γιορτινό κλίμα στο χωριό. Αναμφίβολα, το συγκεκριμένο δέντρο θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Λευκάρων και όχι μόνο και αναμένεται να γίνει viral τις φετινές γιορτές. 

Ο Δήμος Λευκάρων έχει ανακοινώσει ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού για φέτος και μπορείς να το δεις ΕΔΩ 

Πιο κάτω το πρόγραμμα των εγκαινίων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 

9

Loader