Stranger Things 5: Ούτε οι ηθοποιοί γνωρίζουν το φινάλε της σειράς

Stranger Things 5: Ούτε οι ηθοποιοί γνωρίζουν το φινάλε της σειράς

Όλα όσα ξέρουμε για την 5 σεζόν της σειράς φαινόμενο

Ένας μεγάλος φόβος που κυριαρχεί σε δημιουργούς πασίγνωστων και άκρως επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών είναι η διαρροή του σεναρίου από κατά λάθος (έτσι να το πω) δηλώσεις των πρωταγωνιστών και κυρίως το φινάλε της σειράς.

Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει και στους δημιουργούς του Stranger Things, τώρα μάλιστα που ετοιμάζουν της 5η και τελευταία σεζόν της σειράς. 

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό  για το πως θα εξελιχθεί η τελευταία σεζόν, αλλά φαίνεται ότι ούτε καν οι πρωταγωνιστές δεν ξέρουν πως θα τελειώσει ή πως θα είναι το τελευταίο επεισόδιο.

Κάτι ανάλογο είπε και ο Finn Wolfhard,  ένας εκ των πρωταγωνιστών, σε μία νέα συνέντευξη που έδωσε στο Access Online. Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Mike Wheeler δήλωσε ότι κανένας από το cast δεν έχει διαβάσει το τελευταίο επεισόδιο του Stranger Things.

Πραγματικά, θα μου άρεσε να έχει ένα αίσιο τέλος όπως είδαμε στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Περιμένουν να μας δώσουν το τελευταίο επεισόδιο. Έχουμε διαβάσει μέχρι το προ-τελευταίο, οπότε είμαστε όλοι στις θέσεις μας για να μάθουμε ποιο θα είναι το τέλος.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι εκτός από το γνωστό πλέον cast, στην 5η σεζόν θα δούμε  η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επιπλέον, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey", θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Το Stranger Things 5 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή έως το φινάλε του 2025, στην καλύτερη περίπτωση.  

 

κείμενο: Τάσος Σταυρίδης

Loader