Ένα πρωτοποριακό recruitment event: Career Day από το Soleil Hospitality Group!

Ένα πρωτοποριακό recruitment event: Career Day από το Soleil Hospitality Group!

Αύριο στο Roe + Bone στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

Σας περιμένουμε για μια απαράμιλλη ευκαιρία στην… πρώτη γραμμή της εστίασης! Ο Όμιλος Soleil Hospitality, γνωστός για την επιτυχία του στη γαστρονομική σκηνή της Κύπρου, έχοντας στο rooster της ομάδας του τα γνωστά Bar Du Soleil, Plage Du Soleil και Roe + Bone, σας προσκαλεί στο Career Day Event, που διοργανώνει την Τρίτη, 16 Απριλίου 2024. Αν θέλετε να εργαστείτε σε ένα υπέροχο αισθητικά περιβάλλον με θέα τη θάλασσα της Λεμεσού, τότε σίγουρα θέλετε να σημειώσετε την ημερομηνία!

Οι πόρτες του Roe + Bone, στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού, θα είναι ανοικτές από τις 11 π.μ.έως τις 5 μ.μ., για τα άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν ένα ξεχωριστό ταξίδι γεμάτο γεύσεις και να εργαστούν σε έναν όμιλο, γνωστό για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει. Τα highlight του event, θα είναι οι άμεσες, on the spot προσλήψεις, τα ελκυστικά πακέτα απολαβών που θα προσφερθούν και το εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας του Ομίλου.

μπαρ

Η δυναμική οικογένεια του Ομίλου Soleil Hospitality, ψάχνει ενθουσιώδη άτομα για να στελεχώσουν – και να εξυψώσουν – τις υπηρεσίες που προσφέρει, από διάφορες θέσεις. Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε το «πρόσωπο» του Ομίλου μέσα από μια θέση στην εξυπηρέτηση πελατών ή να μπείτε σε μια δημιουργική ομάδα μέσα στην κουζίνα ή πίσω από το μπαρ, απλά ελάτε στο Career Day Event, μαζί με το βιογραφικό σας! Η ομάδα του Ομίλου θα βρίσκεται εκεί για να σας γνωρίσει, να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση και να σας ενημερώσει για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και τις προοπτικές ανέλιξης στον Όμιλο.

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας στο Career Day Event:

- Το βιογραφικό σας (το ξανάπαμε, το ξέρουμε)

- Τις ερωτήσεις που θέλετε να μας κάνετε

- Αυτά

About Soleil Hospitality Group:

Το Soleil Hospitality Group είναι γνωστό για την αφοσίωσή του στον χώρο της εστίασης (και όχι μόνο) στη Λεμεσό. Με τις τρεις εμβληματικές του επιχειρήσεις, το Bar Du Soleil, το Plage Du Soleil και το Roe + Bone, προσφέρει αξέχαστες γευστικές εμπειρίες σε κάθε επισκέπτη.

Loader