Αεροπορική εταιρεία επιτρέπει στους εργαζομένους της να δείχνουν τα τατουάζ τους

Αεροπορική εταιρεία επιτρέπει στους εργαζομένους της να δείχνουν τα τατουάζ τους

«Πάντα ενθαρρύναμε τους ανθρώπους μας να είναι ο εαυτός τους»

Είναι αρκετές οι φορές που ακούσαμε εταιρείες να μη θέλουν να φαίνονται τα τατουάζ των εργαζομένων τους.

Ωστόσο, η Virgin Atlantic πρωτοπορεί και αλλάζει τον κώδικα ενδυμασίας, αφού επιτρέπει στους εργαζομένους της να δείχνουν τα τατουάζ τους. 

Η απόφαση της εταιρείας τέθηκε σε ισχύ από την 31η Μαΐου και η Virgin είναι η πρώτη αεροπορική στη Βρετανία που λαμβάνει σχετική απόφαση. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Έτσι, πλέον οι αεροσυνοδοί αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό δε θα αναγκάζονται να φορούν επιπλέον ρούχα ή make up για να κρύψουν τα τατουάζ, αλλά μπορούν να τα επιδεικνύουν με τις “ευλογίες” της εταιρείας, καθώς αποτελούν μορφή προσωπικής έκφρασης! 

«Πάντα ενθαρρύναμε τους ανθρώπους μας να είναι ο εαυτός τους, οπότε από σήμερα μπορούν πλέον να δείχνουν τα τατουάζ τους με υπερηφάνεια» σημείωσε η αεροπορική σε ανάρτησή της στο Facebook. 

Διάβασε Επίσης: Όσα έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Ωστόσο, οι νέες προβλέψεις αφορούν τατουάζ σε χέρια και πόδια και όχι όσους έχουν σε κεφάλι, λαιμό ή πρόσωπο. Η πολιτική, ωστόσο, εξετάζεται και για αυτές τις κατηγορίες. «Πολλοί χρησιμοποιούν τα τατουάζ για να εκφράσουν τη μοναδικότητά τους και οι εργαζόμενοί μας που έχουν επαφή με το κοινό ή φορούν στολές, δεν πρέπει να εξαιρούνται από αυτό τον κανόνα, εάν το επιθυμούν» σημείωσε η Estelle Hollingsworth, επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Διάβασε Επίσης: Ο Johnny Depp κέρδισε τη δίκη με την Amber Heard

1

 

Loader