Γνωστή εταιρεία μάς προτείνει να βάλουμε μαγιονέζα στον... καφέ μας

Γνωστή εταιρεία μάς προτείνει να βάλουμε μαγιονέζα στον... καφέ μας

Μία αναγουλίτσα την πάθαμε καλή μας γνωστή εταιρεία

Η Hellmann’s χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter για να ενημερώσει τον κόσμο για μια νέα συνταγή με μαγιονέζα, αλλά οι χρήστες μάλλον έκαναν εμετό και μόνο που το σκέφτηκαν.

Η μαγιονέζα πρόκειται για μια σος από λάδι, αυγό και ξύδι ή λεμόνι. Ταιριάζει στα σάντουιτς, στις σαλάτες, στο ψάρι και στο κοτόπουλο.

Σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι, αλλά αυτό που προτείνει η εταιρεία Hellmann’s στους follower της για να δοκιμάσουν με μαγιονέζα, μάλλον δεν θα αρέσει σε κανέναν.

«Μαγιονέζα στον καφέ σας. Αυτό είναι! Αυτό είναι το tweet» έγραψε η Hellmann’s στην ανάρτησή της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σε άλλο tweet, η Hellmann’s επεσήμανε τα οφέλη του να βάζεις μαγιονέζα στον καφέ σου, που σύμφωνα με την εταιρεία περιλαμβάνουν: «μαγιονέζα στον καφέ σου, και καφέ στη μαγιονέζα σου».

Χαρακτηριστική ήταν για παράδειγμα η αντίδραση της γνωστής Αμερικανίδας τραγουδίστριας, Ντιόν Γουργουικ, που τρομοκρατημένη και μόνο στην ιδέα, αποφάσισε να μπλοκάρει τον λογαριασμό της Hellmann’s.

«Μας θέλουν να βάζουμε μαγιονέζα στον καφέ μας» είπε η τραγουδίστρια για να δικαιολογήσει την απόφασή της να μπλοκάρει τον λογαριασμό της εταιρείας.

«Σε αγαπώ έντονα, Hellmann’s, αλλά αυτό το tweet είναι σκέτη βία» σχολίασε κάποιος άλλος σχολιαστής.

«Σου κάνω unfollow και αναφορά!» έγραψε ένας άλλος.

«Οι μόνες παράξενες χρήσεις της μαγιονέζας που επιτρέπονται είναι στο λιωμένο τυρί και τις ψητές μπριζόλες, οπότε κόψτο!» σχολίασε ένας άλλος.

Καρπούζι με μουστάρδα, ο νέος συνδυασμός που έγινε viral στο TikTok - Sputnik Ελλάδα, 1920, 06.06.2021

 

«Συγγνώμη Hellmann’s αλλά το άτομο που διαχειρίζεται τα social media σου το παράκανε!» ανέφερε ένας άλλος.

«Για την ακρίβεια ίσως πιώ καφέ με μαγιονέζα τώρα κιόλας» παραδέχτηκε ένας άλλος, που μάλλον επηρεάστηκε από το tweet της Hellmann’s.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά τις σφοδρές αντιδράσεις και την πλάκα που επακολούθησε των αναρτήσεων, η εταιρεία δεν έκανε πίσω, αλλά αντιθέτως επέμεινε.

«Δεν ήταν λάθος, το να βάζεις μαγιονέζα στον καφέ σημαίνει να έχεις εκλεπτυσμένη γευστική παλέτα» συνέχισε η εταιρεία με νέα ανάρτησή της.

Πηγή 

Loader