Instagram: «Έκοψε» τις αυτόνομες εφαρμογές “Boomerang” και “Hyperlapse”

Instagram: «Έκοψε» τις αυτόνομες εφαρμογές “Boomerang” και “Hyperlapse”

Η κίνηση ήρθε μετά την αφαίρεση του εικονιδίου IGTV από την εφαρμογή

Σε αλλαγές χωρίς ενημέρωση προχωρά το Instagram μιας και «έκοψε» το “Boomerang” και το “Hyperlapse”.

H κίνηση αυτή προέκυψε ξαφνικά, έπειτα και από την κατάργηση της εφαρμογής IGTV. Το Instagram δήλωσε στο TechCrunch πως "καταργήσαμε την υποστήριξη για τις αυτόνομες εφαρμογές Boomerang και Hyperlapse, για να εστιάσουμε καλύτερα τις προσπάθειες μας στην κύρια εφαρμογή".

Οι αυτόνομες αυτές εφαρμογές υπήρχαν αρκετό καιρό στο Instagram και αρχικά λόγω των κινητών τηλεφώνων που δεν ήταν ανεπτυγμένα, οι δυνατότητες ήταν περιορισμένες.

Διάβασε Επίσης: Facebook: Θα επιτρέπει αναρτήσεις που αφορούν βία κατά των Ρώσων 

Το “Hyperlapse” είχε κυκλοφορήσει το 2014 και έδινε τη δυνατότητα στους χρήστες να καταγράφουν έως και 45 λεπτά σε μία μοναδική λήψη, η οποία θα μπορούσε μετά να δημιουργήσει ένα κινηματογραφικό time-lapse εφέ. Το “Boomerang” εμφανίστηκε ένα χρόνο μετά και έκανε πιο ευχάριστη την καταγραφή και την παρακολούθηση κινήσεων σε επανάληψη. Δείχνει δηλαδή τα βίντεο από μπροστά προς τα πίσω αλλά και το αντίθετο.

Διάβασε Επίσης: Λιθουανία: Μετονόμασε το δρόμο της ρωσικής πρεσβείας σε «Οδό Ουκρανών Ηρώων» 

Το 2020, το Instagram ενσωμάτωσε τη λειτουργία Boomerang στην κύρια εφαρμογή του, η οποία τώρα υποστηρίζει βίντεο με ταχύτητες έως και 4 φορές πιο γρήγορα από το κανονικό.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader