Instagram: H ριζοσπαστική αλλαγή που θα προκαλέσει εντυπώσεις 

Instagram: H ριζοσπαστική αλλαγή που θα προκαλέσει εντυπώσεις 

Τέλος ο αλγόριθμος στο Instagram 

Oι χρήστες θα έχουν τρείς επιλογές όταν μπαίνουν στην αρχική σελίδα. 

Η αλλαγή αυτή θα είναι διαθέσιμη από το πρώτο εξάμηνο του 2022 και λέγεται πως θα είναι κάτι που θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή στην συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα. 

Όπως ανακοινώθηκε από τον επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri μέσω Twitter, η κίνηση θα δώσει στους χρήστες τρεις διαφορετικές επιλογές κατά την περιήγηση στην ροή τους: “Αρχική σελίδα”, “Αγαπημένα” και “Ακολουθώ”. Τα δύο τελευταία θα εμφανίζουν περιεχόμενο με χρονολογική σειρά, ενώ η ροή Home θα χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο του Instagram για να δοκιμάσει να εμφανίσει περιεχόμενο που το κοινωνικό δίκτυο πιστεύει ότι θα ενδιαφέρει τους ανθρώπους. 

Διάβασε Επίσης: To «The Athletic» πρόκειται να αποκτήσουν οι New York Times 

Αυτή η αλλαγή είναι πλέον διαθέσιμη σε ορισμένα άτομα σε όλο το Instagram, ενώ ολόκληρη η πλατφόρμα θα έχει πρόσβαση στις νέες δυνατότητες το πρώτο εξάμηνο του 2022. Πρόκειται για μια αλλαγή που θα βρει πολλούς υποστηρικτές αφού έως τώρα το Instagram επέλεγε να προωθεί κάποιες δημοσιεύσεις “θάβοντας” κάποιες άλλες. Βέβαια, μια απλή χρονολογική παρουσίαση των δημοσιεύσεων ίσως να μην διευκολύνει τους Influencers που ίσως δουν τα likes τους να μειώνονται. 

Πηγή

Loader