Netflix: Oι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Netflix: Oι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Όλα όσα περιμένουμε τις επόμενες μέρες

Αν και οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας που ξεκινά στις 7/8 στο Netflix δεν είναι πολλές, εμείς ξεχωρίσαμε και προτείνουμε να δείτε το Heart of Stone μια ταινία που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη, την ιστορική βιογραφική ταινία «El Greco» του Γιάννη Σμαραγδή και τη σειρά «Painkiller», που εξερευνά την προέλευση και τις συνέπειες της κρίσης των οπιοειδών στις ΗΠΑ, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

H ιστορική βιογραφική ταινία του 2007, «El Greco» σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή, με πρωταγωνιστές τους Νικ Άσντον, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Λάκη Λαζόπουλο, Δήμητρα Ματσούκα, Λάγια Μαρούλ και Σωτήρη Μουστάκα, έρχεται στο Netflix. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο «El Greco -Ο Ζωγράφος του Θεού» του Δημήτρη Σιατόπουλου, και αφηγείται την επική ιστορία του διασημότερου Κρητικού ζωγράφου της Αναγέννησης, του ασυμβίβαστου δημιουργού και υπερασπιστή της ελευθερίας Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, γνωστότερου σε όλο τον κόσμο ως Ελ Γκρέκο. Διαθέσιμη από τις 8 Αυγούστου.

Painkiller

Netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 7/8 painkiller

H δραματική σειρά του Netflix, «Painkiller», που εξερευνά την προέλευση και τις συνέπειες της κρίσης των οπιοειδών στις ΗΠΑ, είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα και στο καστ της περιλαμβάνονται οι Uzo Aduba, Matthew Broderick και Taylor Kitsch. Η σειρά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην Purdue Pharma, την εταιρεία που κατασκεύαζε την OxyContin, και τον πρώην πρόεδρό της Ρίτσαρντ Σάκλερ, ενώ εξετάζει επίσης εκείνους που προσπάθησαν να καταρρίψουν την εταιρεία και εκείνους των οποίων η ζωή επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από το φάρμακο. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από 10 Αυγούστου.

Heart of Stone

Netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 7/8 Heart of stone

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες του Netflix, της εβδομάδας που ξεκινά στις 7/8, είναι και το Heart of Stone είναι μια κατασκοπευτική ταινία θρίλερ σε σκηνοθεσία Τομ Χάρπερ με πρωταγωνιστές τους Gal Gadot, Jamie Dornan και Alia Bhatt. Η Gal Gadot είναι η μυστική πράκτορας Rachel Stone, η μόνη πράκτορας πληροφοριών που στέκεται ανάμεσα στην παγκόσμια, ειρηνευτική οργάνωσή της και την απώλεια του πιο πολύτιμου – και επικίνδυνου – περιουσιακού στοιχείου της, με τον κωδικό: The Heart. Η ταινία θα είναι στη διάθεσή σας από τις 11 Αυγούστου.

 

Πηγή

Loader