Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Ανάμεσα τους και το Sex Education

Ανάμεσά τους θα βρείτε δύο οικογενειακές ταινίες, το «Ghostbusters Legacy» και το «Μίνι πράκτορες Αραγεδδών», ενώ μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την 4η και τελευταία σεζόν της σειράς «Σεξουαλική Αγωγή». Τέλος για τους λάτρεις των θρίλερ, έρχεται και η σκοτεινή ταινία «Το Μαύρο Βιβλίο».

Ghostbusters Legacy

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 18/9

 

Αφού τους κάνουν έξωση από το σπίτι τους, μια μητέρα με τα δύο της παιδιά αναγκάζονται να μετακομίσουν σε μια παρηκμασμένη αγροικία στο Σάμερσβιλ, της Οκλαχόμα. Αυτή έχει έρθει στα χέρια τους ως κληρονομιά από τον παππού, αλλά συνοδεύεται από μια σειρά περίεργων σεισμών, που επίκεντρο έχουν ένα παλιό ορυχείο που κάποτε άνηκε στον μυστικιστή Άιβο Σάντορ. Τα παιδιά ανακαλύπτουν την ιστορία του παππούς τους που συνδέεται με τους αυθεντικούς Ghostbusters, όπου πλέον ο περισσότερος κόσμος έχει ξεχάσει. Όταν μια σειρά από υπερφυσικά φαινόμενα με επίκεντρο το δρώμενο «Το πέρασμα του Μανχάταν του 1984» στη Νέα Υόρκη γίνεται η νούμερο ένα απειλή για τον κόσμο, τα παιδιά, με τη βοήθεια της οικογένειας και φίλων, αναγκάζονται να είναι αυτοί που θα λύσουν ένα μυστήριο που κρατάει δεκαετίες, αλλά και να γίνουν οι διάδοχοι του εξοπλισμού των Ghostbusters. Στη διάθεσή σας από 21 Σεπτεμβρίου.

Σεξουαλική Αγωγή: Σεζόν 4

Ανλάμεσα στις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας που ξεκινά στις 18/9 είναι η 4η και τελευταία σεζόν της σειρας «Σεξουαλική Αγωγή». Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, όπου έχει καθηγητή τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη. Η 4η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου.

 

Το Μαύρο βιβλίο

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 18/9 το μαύρο βιβλίο

Η ταινία διατηρεί έναν σκοτεινό και σκληρό τόνο που σίγουρα θα απολαύσουν οι λάτρεις των θρίλερ δράσης. Το Μαύρο Βιβλίο επικεντρώνεται σε έναν άνδρα του οποίου ο γιος κατηγορείται άδικα για έγκλημα. Μετά από αυτό αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να πολεμήσει τις διεφθαρμένες δυνάμεις του νόμου και του συστήματος επιβολής δικαιοσύνης για να αθωώσει τον γιο του. Στη διάθεσή σας από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Μίνι πράκτορες Αρμαγεδδών

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 18/9 - Μικροί πράκτορες Αρμαγεδδών

Το «Μίνι πράκτορες Αραγεδδών», είναι μια επερχόμενη αμερικανική ταινία δράσης κατασκοπείας. Όταν τα παιδιά των μεγαλύτερων μυστικών πρακτόρων του κόσμου βοηθούν άθελά τους έναν ισχυρό προγραμματιστή παιχνιδιών να απελευθερώσει έναν ιό υπολογιστή που του δίνει τον έλεγχο όλης της τεχνολογίας, πρέπει να γίνουν τα ίδια κατάσκοποι για να σώσουν τους γονείς τους και τον κόσμο. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Πηγή

Loader