Netflix: Oι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Netflix: Oι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Όλα όσα έρχονται σύντομα στις οθόνες μας

Ανάμεσα τους θα βρείτε το «Σε αγαπώ έως το τέλος», «Η πτώση του οίκου των Άστερ» αλλά και το «Gothika», μια ταινία του 2003 με την Halle Berry και Penélope Cruz. Επίσης στις νέες κυκλοφορίες θα βρείτε ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Camp and Courage: Θάρρος και τόλμη».

Σε αγαπώ έως το τέλος

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 9/10

Σε αυτή την υπερφυσική ταινία τρόμου, μια γυναίκα η Amanda και η κόρη της η Chrissy απολαμβάνουν την ηρεμία τους σε μια αμερικανική φάρμα. Το σκοτάδι όμως τις κυριεύει, όταν στο σπίτι καταφτάνει η τεφροδόχος με τη στάχτη της αποξενωμένης μητέρας της από την Κορέα, η Amanda στοιχειώνεται από τον φόβο να μη γίνει σαν τη μητέρα της. Στη συνέχεια, η Amanda καλείται να διασταυρωθεί σωστά σύμφωνα με την παράδοση, ώστε το πνεύμα της μαμάς της να προχωρήσει. Περιττό να πούμε ότι η Amanda στοιβάζει τη βαλίτσα στο υπόγειο και αρνείται να πει στην Chrissy οτιδήποτε για αυτό που την ενοχλεί, ούτε όταν οι εφιάλτες αρχίζουν να επιστρέφουν με εκδίκηση. Στη διάθεσή σας από 10 Οκτωβρίου.

Η πτώση του οίκου των Άστερ

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 9/10 - η πτώση του οίκου των Άστερ

Το «Η πτώση του οίκου των Άστερ» είναι μια επερχόμενη σειρά τρόμου, που δημιουργήθηκε από τον Mike Flanagan. Βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα και σε άλλα έργα του Έντγκαρ Άλαν Πόε. Η σειρά τρόμου οκτώ επεισοδίων, ακολουθεί την οικογένεια Usher – με επικεφαλής τα αδίστακτα αδέρφια Roderick (Bruce Greenwood) και Madeline Usher (Mary McDonnell) – που έχουν χτίσει την Fortunato Pharmaceuticals, μια αυτοκρατορία πλούτου, προνομίων και δύναμης. Αλλά μόλις οι κληρονόμοι της δυναστείας των Usher αρχίσουν να πεθαίνουν στα χέρια μιας μυστηριώδους γυναίκας, τα μυστικά του παρελθόντος αρχίζουν να έρχονται στο φως. Στη διάθεσή σας από τις 12 Οκτωβρίου.

 

Gothika

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 9/10 Gothika

 

Το «Gothika» είναι μια αμερικανική ταινία τρόμου του 2003, όπου μια ψυχίατρος, ειδικευμένη στην παθολογία των εγκληματιών, βρίσκεται και η ίδια τρόφιμος σε ψυχιατρείο, πάσχουσα από αμνησία και παράξενες ψυχο-σωματικές διαταραχές, ενώ κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του άντρα της. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Halle Berry με τους Robert Downey Jr., Penélope Cruz, Charles S. Dutton, John Carroll Lynch και Bernand Hill. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 13 Οκτωβρίου.

Camp and Courage: Θάρρος και τόλμη

netflix νέες κυκλοφορίες εβδομάδας 9/10

Ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες που έρχονται στο Netflix από 9/10 είναι και το νέο αυτό ντοκιμαντέρ μικρού μήκους από τον σκηνοθέτη Max Lowe που καταγράφει το ταξίδι της Μιλάνα και της Όλγας. Το 2022, μια νεαρή Ουκρανή με το όνομα Μιλάνα ταξίδεψε με τη γιαγιά της, Όλγα, σε μια εβδομαδιαία καλοκαιρινή κατασκήνωση στις Αυστριακές Άλπεις. Δεν ήταν ένα τυπικό ταξίδι κατασκήνωσης, ωστόσο οι δυο τους ήταν πρόσφυγες του Πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας και ο καταυλισμός φιλοξένησε και άλλες οικογένειες που επλήγησαν από τον πόλεμο με τη Ρωσία. Το ντοκιμαντέρ φτάνει σε ένα συναισθηματικό αποκορύφωμα όταν η Μιλάνα βρίσκεται αντιμέτωπη με την προοπτική να ξεπεράσει τον φόβο της και να ανέβει στην τελική κορυφή. Διαθέσιμο από τις 15 Οκτωβρίου.

 

 

Πηγή 

Loader