Οι καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε φέτος στον Κατακλυσμό της Αγίας Νάπας

Οι καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε φέτος στον Κατακλυσμό της Αγίας Νάπας

Ο Δήμος Αγίας Νάπας ετοιμάζεται πυρετωδώς για το διασκεδαστικό τριήμερο που περιμένουμε

Η κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χρονιάς φιλοξενώντας αγαπημένους καλλιτέχνες.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας προγραμματίζει και φέτος ένα πλούσιο τριήμερο για τον Κατακλυσμό με πολλές εκδηλώσεις και αγαπημένους μας καλλιτέχνες! 

Φέτος θα τραγουδήσουμε μαζί με τον δημοφιλή Νίκο Μακρόπουλο και Νίκο Ζωιδάκη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού Αγίας Νάπας.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για τις εκδηλώσεις του Κατακλυσμού / Γιορτής Ψαριού / Φεστιβάλ Νερού και ο Δήμος Αγίας Νάπας είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες του που αναμένεται να κατακλύσουν την περιοχή το τριήμερο του Κατακλυσμού στις 03-05 Ιουνίου 2023.

Πλούσιο είναι και φέτος το πρόγραμμα, το οποίο είναι συνυφασμένο με την μεγάλη αυτή Λαϊκή Γιορτή γι’ αυτό πέρα από τις δύο μεγάλες συναυλίες των τραγουδιστών Νίκου Μακρόπουλου (Κυριακή 04/06) και Νίκου Ζωιδάκη (Σάββατο 03/06) περιλαμβάνει επίσης, Νησιώτικους/Κυπριακούς/Λαϊκούς Ελληνικούς Χορούς, και Τραγούδια, από τα χορευτικά συγκροτήματα Δήμου Αγίας Νάπας, «Κίμων» Ξυλοτύμπου και «Γιασούμεια» Δάσους ΄Αχνας, Διαγωνισμούς στο Τσιάττισμα, στα Ερωτικά τραγούδια και στη Λαϊκή Ποίηση (Δευτέρα 05/06), Αγώνες Θαλάσσιου Σκι, Fly Board Show, Βαρκάδες, κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και άλλα πολλά.

7

 

Loader