Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες σε 24 μέρες

Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες σε 24 μέρες

«Let's Christmas Everyday!

Οι γιορτές είναι μπισκοτάκια κανέλας, ζεστή σοκολάτα, οικογενειακές μαζώξεις, ομαδικά παιχνίδια και φυσικά, ταινίες τα βράδια. Εννοείται πως το αναμμένο τζάκι και η κουβέρτα στα πόδια συμπληρώνουν το σκηνικό, με σένα να γεμίζεις μπαταρίες και να διασκεδάζεις με την ψυχή σου, σ’ ένα σπιτικό γεμάτο θαλπωρή. Αυτή άλλωστε είναι και η μαγεία αυτών των ημερών.

Με τα ψώνια για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, την προετοιμασία για τα εορταστικά εδέσματα και το συμμάζεμα του σπιτιού ένεκα των γιορτών, τα βράδια το μόνο που θες είναι να καθίσεις στον καναπέ και να δεις μια ταινία. Δε χρειάζεται όμως να μπεις στη διαδικασία του ψαξίματος, γιατί είτε αναζητάς οικογενειακές είτε ταινίες πλήρως εναρμονισμένες με το κλίμα των ημερών είτε blockbuster, υπάρχει ένα κανάλι που επί 24 ημέρες και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, έχει ετοιμάσει το πιο πλούσιο πρόγραμμα, αποτελούμενο από τρεις ζώνες, που καλύπτουν κάθε γούστο και κάθε ηλικία! 

Καθημερινά μπορείς να απολαύσεις στη ζώνη των 18:00 οικογενειακές μεταγλωττισμένες ταινίες, των 20:00 χριστουγεννιάτικες ταινίες και των 22:00 αγαπημένες ταινίες, που έκαναν μεγάλη επιτυχία. Η αρχή γίνεται στις 16 Δεκεμβρίου, στις 18:40, με το «The Angry Birds Movie». Στις 20:25 έρχεται το «A Kiss Before Christmas», με τον James Denton στον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ανατρεπτική ιστορία και στις 22:00 το «As Good as it Gets» (Καλύτερα δε γίνεται), με τους Jack Nicholson και Helen Hunt στα καλύτερά τους. Στις 17, ακολουθούν στις 18:50, το «The Croods: A New Age» (Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή), στις 20:35 το «Christmas at Castle Hart» με την πρωταγωνίστρια να αναζητά τις ρίζες της και στις 22.10 το «Peter Rabbit 2: The Runaway» (Πίτερ Ράμπιτ: Ο Λαγός το ‘Σκασε), με τον μοναδικό James Corden. Την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, στις 18:40 θα βρέχει κεφτέδες με το γνωστό animation «Cloudy with a Chance of Meatballs 2». Στις 20:25 ετοιμάσου για την πιο ρομαντική χριστουγεννιάτικη υπόσχεση στο «The Christmas Promise» και στις 22:00 για έναν αρραβώνα που θα κρατήσει πέντε χρόνια στο «The Five-Year Engagement», με τους Jason Segel και Emily Blunt. Στις 19, στις 18:55, θα προβληθεί η ταινία animation «Over the Hedge» (Πέρα από τον φράχτη), στις 20:25 το «Next Stop, Christmas» που μας φέρνει όλο και πιο κοντά στο κλίμα των ημερών και στις 22:00 το «Venom: Let there Be Carnage», με την υπέροχη Michelle Williams. 

NOVA

Από το επίσημο promo της ταινίας «Cloudy with a Chance of Meatballs 2»

Στις 20 Δεκεμβρίου, ετοιμάσου για τον γύρο του κόσμου σε 80 μέρες, με το «Around the World in 80 Days» με τον David Tennant, στις 20:20 για το «Christmas Jars» βασισμένο στη νουβέλα του Jason Wright  και στις 22:00 «Silent Night» με τη μοναδική Keira Knightley. Στις 21 Δεκεμβρίου, στις 18:55, μπορείς να δεις τους μοναδικούς ήρωες τους δάσους στο «Open Season» και να γίνεις ένα με τα παιδιά σου, ενώ στις 20:25 θα ερωτευτείς κι εσύ αυτό το κουτάβι στην ταινία «Puppy Love for Christmas». Στις 22:00 θα μάθεις ποιος είναι το αφεντικό στο «In Good Company», με τους Topher Grace και Scarlett Johansson

Στις 22 Δεκεμβρίου, η ώρα 19:05, έρχεται ο αξιαγάπητος animation ήρωας «Turbo», στις 20:45 θα εξελιχθεί μπροστά στα μάτια σου ένα ρομαντικό στόρι στο «Christmas at Castle Hart» και στις 22:00 ο διαχρονικός super ήρωας Spider-Man θα σε παρασύρει σε μια συναρπαστική περιπέτεια στο «Spider-Man: No Way Home». Εξίσου συναρπαστικά θα περάσεις στο νησί της φαντασίας, την επομένη, 23 του μήνα, η ώρα 18:45, με το «Nim’s Island». Στις 20:25 θα παρασυρθείς από τη μαγεία των Χριστουγέννων χάρη στο «Christmas Movie Magic», ενώ στις 22:00 οι Tom Cruise και Morgan Freeman θα σε κάνουν να αντιληφθείς γιατί είναι μοναδικοί στο είδος τους με το «Oblivion» (Λήθη). 

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, η Emma Thompson είναι αγνώριστη ως η μαγική νταντά Νάνι , στην ταινία «Nanny McPhee», στις 20:05 μη χάσεις το τελευταίο τρένο των Χριστουγέννων με το «Last Train to Christmas», ενώ στις 22:10 ένας σκληροτράχηλος κατάσκοπος θα βρεθεί στο έλεος ενός 9χρονου στην ταινία «My Spy» (Ο κατάσκοπός μου). Εννοείται πως η μαγεία συνεχίζεται και στις 25 Δεκεμβρίου, με τον κατεργάρη των Χριστουγέννων να δίνει σταθερά το παρών του με την ταινία «Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas». Στις 20:25 οι Travis Van Winkle και Rachael Leigh Cook ζουν τον έρωτά τους στο «‘Tis the Season to Be Merry» και στις 22:00 o Dwayne Johnson υποδύεται τον μυθικό ήρωα Ηρακλή στην ομώνυμη ταινία. 

 

NOVA

Aπό το επίσημο promo της ταινίας «Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas»

Στις 26 Δεκεμβρίου, αποδεικνύεται πως το να είσαι αρχηγός από κούνια είναι οικογενειακή υπόθεση, με το απολαυστικό animation «Boss Baby Family Business». Στις 20:25, βλέπουμε πώς η ζωή μας είναι ένα μεγάλο ριάλιτι στην ταινία «The Christmas House 2: Deck Those Halls» και στις 22:00 ο συγκλονιστικός Jared Leto είναι ο «Morbius». Στις 27 του μήνα, στις 18:30, είναι ώρα όλη της οικογένειας για να παρακολουθήσει το «The Bad Guys» (Τα κακά παιδιά). Στις 20:15, τα Χριστούγεννα ακυρώνονται για τη Hayley Orrantia στο «Christmas Is Canceled», ενώ στις 22:00 δεν είναι ώρα να πεθάνει κανείς, αφού ο Daniel Craig ως ο θρυλικός πράκτορας 007 αποδεικνύεται σκληροτράχηλος. 

Την Τετάρτη, στις 28 του μήνα, εσύ και τα παιδιά σου θα μάθετε πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας στο «How to Train Your Dragon 2», ενώ στις 20:25 θα δώσετε μια χριστουγεννιάτικη υπόσχεση παρέα με τους Dylan Bruce και Torrey DeVitto στο «The Christmas Promise». Στις 22:00, η αδρεναλίνη ανεβαίνει με το «F9 The Fast Saga»

Στις 29 Δεκεμβρίου, στις 18:40, θα έχεις την ευκαιρία να δεις το «The Angry Birds Movie» (Angry Birds: Η ταινία) και στις 20:25 το «Puppy Love for Christmas». Στις 22:00, θα ανακαλύψεις πώς τα καταφέρνει η Sarah Jessica Parker στην ταινία «I Don’t Know How She Does it»

Στις 30 του μήνα, στις 18:30 θα δεις τη συναρπαστική περιπέτεια ενός αγοριού και μιας τίγρη στο «The Tiger Rising» και στις 20:20 μια ρεπόρτερ θα ανακαλύψει το μυστήριο πίσω από τα «Christmas Jars». Στις 22:00, η Rachel McAdams και ο Channing Tatum θα ζήσουν έναν έρωτα από την αρχή στο «The Vow». Η χρονιά κλείνει πανηγυρικά με τους πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης στις 18:30, ενώ στις 20:35 o James Denton και η Teri Hatcher δίνουν ένα φιλί πριν τα χριστούγεννα στο «A Kiss Before Christmas». Λίγο πριν υποδεχτούμε το 2023, στις 22:10 συγκεκριμένα, ετοιμάσου να ρίξεις το γέλιο της ζωής σου, με τις κωμικές περσόνες Kevin James και Adam Sandler να πρωταγωνιστούν στο «Zookeeper». 

Γιατί πριν την εκπνοή της χρονιάς και το λανσάρισμα της, η EON Tv* και το Novacinema2 βάλθηκαν να μας κάνουν να αναφωνήσουμε «Let's Christmas Everyday“ με 24 ταινίες, τρεις κάθε μέρα, σε ένα πρόγραμμα που απλά τα έχει όλα.

*ΕΟΝ ΤV – Η νέα εποχή στην τηλεόραση είναι επιτέλους στην Κύπρο μέσω της NetTV Plus! Μόνο με την NetTV Plus, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πιο αγαπημένα σας κανάλια Novacinema, Novasports, Novalife και πολλά άλλα, ζωντανά ή με catch- up!

Ανακαλύψτε την πλούσια On Demand βιβλιοθήκη, η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς! Δοκιμάστε τώρα την EON Tv, για 15 ημέρες εντελώς δωρεάν, πατώντας ΕΔΩ 

Κεντρική φωτό: Από το επίσημο promo της ταινίας  «A Kiss Before Christmas»  

 

 

 

 

 

 

Loader