Οι ταινίες του Netflix που περιμένουμε τον Φεβρουάριο

Οι ταινίες του Netflix που περιμένουμε τον Φεβρουάριο

Αναλυτικά η λίστα

Ο Φεβρουάριος μόνο χαλαρός δε μπορεί να χαρακτηριστεί για το Netflix, αφού το στοίχημα είναι να μπει δυναμικά η χρονιά.πό τις πρωτότυπες σειρές με τις οποίες πρόκειται να εμπλουτίσει το περιεχόμενό του, τσέκαρε παρακάτω όλα όσα έρχονται λοιπόν μέσα στον επόμενο μήνα όσον αφορά στις πρωτότυπες ταινίες.

10/02

Το Δεκαήμερο ενός Καλού Ανθρώπου - 10 Days of a Good Man

 

Ένας δικηγόρος που έγινε ιδιωτικός ντετέκτιβ αναλαμβάνει μια υπόθεση εξαφάνισης ατόμου και έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη αναζήτηση που αλλάζει τη ζωή του.

Σπίτι Σου ή Σπίτι Μου; - Your Place or Mine

 

Όταν η Ντέμπι κι ο Πίτερ, δύο τελείως διαφορετικοί φίλοι, αλλάζουν σπίτια για μια εβδομάδα, γεύεται ο ένας τη ζωή του άλλου και αυτό ίσως ανοίξει την πόρτα στον έρωτα.

13/02

Αγάπη στο Τετράγωνο Ξανά - Squared Love All Over Again

 

Η σχέση ενός διάσημου δημοσιογράφου και μιας προσγειωμένης δασκάλας διαταράσσεται, όταν μια δουλειά μπαίνει εμπόδιο στη νέα τους κοινή ζωή.

14/02

Re/Member

 

Εγκλωβισμένα σε μια φονική χρονική λούπα, 6 λυκειόπαιδα πρέπει να βρουν τα διάσπαρτα μέλη ενός άγνωστου θύματος για να λύσουν μια κατάρα και να συνεχίσουν τη ζωή τους.

22/02

Οι Παράταιροι - The Strays

Η συνετή και προνομιούχα ζωή μιας μιγάδας αρχίζει να καταρρέει όταν δύο ξένοι εμφανίζονται στη γραφική της πόλη των προαστίων.

24/02

Έχουμε ένα Φάντασμα - We Have a Ghost

Αφού βρίσκει ένα φάντασμα με το όνομα Έρνεστ να στοιχειώνει το νέο της σπίτι, η οικογένεια του Κέβιν γίνεται μέσα σε μια νύχτα ανάρπαστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Πηγή

Loader