Τι γίνεται με το «360» στη Λευκωσία;

Τι γίνεται με το «360» στη Λευκωσία;

Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα διαμερίσματα

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και κάνοντας την πρώτη μας βόλτα στη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου, αντικρίσαμε όπως ήταν αναμενόμενο, το 360 Nicosia και…κάπου εκεί μας γεννήθηκαν ερωτήματα. 

Γράφει η Νίκολα Καρατζιά  

Άραγε πως προχωράνε οι πωλήσεις των υπερπολυτελών διαμερισμάτων; Προλαβαίνουν οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν το δικό τους, μιας και η κίνηση στην αγορά των ακινήτων δεν φαίνεται να έχει επηρεασθεί με την τρέχουσα κατάσταση, αντιθέτως, μάλλον έχει αυξηθεί μετά το lockdown;

Ρωτήσαμε λοιπόν και μάθαμε ότι τα διαμερίσματα στο 360 -το ψηλότερο οικιστικό κτήριο της Κύπρου-, το οποίο και έχει βραβευτεί με την ανώτατη διάκριση των παγκοσμίου φήμης αναγνωρισμένων βραβείων Luxury Lifestyle Award 2019, δεν έχουν ακόμη εξαντληθεί, οπότε υπάρχει ακόμη περιθώριο για κλείσιμο πράξεων. 

Συγκεκριμένα, από τα 119 συνολικά διαμερίσματα, έχουν αγορασθεί τα 70 μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Χρυσοχό, CEO του Ομίλου Cyfield, το όλο έργο είναι πολύ μεγάλο, με αποτέλεσμα να χρειάζεται και το ανάλογο χρονικό διάστημα μέχρι να πωληθούν όλα. 

Ενδιαφέρον επιδεικνύεται από τρεις κατηγορίες ατόμων, ισόποσα μοιρασμένες όπως μας πληροφόρησε ο κ. Χρυσοχός. Από ξένους που ήδη διαμένουν μόνιμα στη Λευκωσία και το θέλουν για ιδιοκατοίκηση, όπως στελέχη εταιρειών που έρχονται για μερικά χρόνια στο νησί ή και απεσταλμένους σε πρεσβείες. Από Κύπριους που επιθυμούν είτε να κατοικήσουν οι ίδιοι εκεί, είτε να επενδύσουν στην αγορά ενός πολυτελούς διαμερίσματος, όπως και από ξένους επενδυτές. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το 360, που πήρε το όνομα του λόγω της απρόσκοπτης θέας 360 μοιρών, διαθέτει 34 ορόφους στους οποίους περιλαμβάνονται 119 διαμερίσματα, τρία καταστήματα και ένα café – restaurant  στο ισόγειο,  εστιατόριο -μπαρ στους ορόφους 33 και 34 του κτιρίου με απρόσκοπτη θέα της πόλης, όλα προσβάσιμα στο κοινό. Επιπλέον, το κτίριο συμπεριλαμβάνει χώρο spa με sauna, steam bath, πισίνα, γυμναστήριο, καθώς και residents club αποκλειστικά για χρήση των ενοίκων.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Κύπρος - Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα για ενοικιάσεις και αγορά γιοτ

po;p

Loader