Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» - Οι πρώτες φωτογραφίες

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» - Οι πρώτες φωτογραφίες

Τι να περιμένουμε από την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν

Καλά νέα έρχονται από την επιτυχημένη σειρά «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», αφού ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν της, γεγονός που φέρνει όλο και πιο κοντά την πρεμιέρα της σειράς στις οθόνες μας.

Το «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια το είδαμε για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες, ωστόσο άρχισε να γίνεται γνωστό και αγαπητό στο κοινό μέσω του youtube όταν ο Έλληνας σκηνοθέτης ανέβασε την ταινία για δωρεάν προβολή. Έτσι, μετά από την επιτυχία που είχε η ταινία επόμενο βήμα ήταν η δημιουργία της σειράς που προβλήθηκε στην COSMOTE TV, με μια πρώτη σεζόν, στη συνέχεια με μια δεύτερη και σε λίγο καιρό με την τρίτη που αναμένουμε με αγωνία. 

Διάβασε Επίσης: Αυτή την εβδομάδα βλέπουμε την ταινία “The Lost City”

Όπως διαβάζουμε τα γυρίσματα της νέας σεζόν ξεκίνησαν ήδη και αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στα τέλη Μαΐου. Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής, η ημερομηνία προβολής του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» δεν έχει ακόμα οριστεί.

Τι να περιμένουμε από την τρίτη σεζόν

3

Η τρίτη σεζόν που ονομάζεται «Έτερος Εγώ: Νέμεσις»θα αποτελείται από 8 επεισόδια.  Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας και πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του.

Μαζί με τον πρωταγωνιστή Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, θα δούμε για άλλη μια σεζόν τους Πέτρο Λαγούτη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Άννα Μενενάκου, Μάνο Βακούση, Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Δημήτρη Καπετανάκο, Τάσο Νούσια και Κόρα Καρβούνη. 

1

Εκτός όμως από τα γνώριμα πρόσωπα στη σειρά θα έχουμε και νέες αφίξεις, μερικοί εκ των οποίων είναι οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα και Σοφία Πανάγου.

Διάβασε Επίσης: Στο “Cyprus Avenue” θα δούμε την “κρίση ταυτότητας” που δεν μπορεί να μην αφορά τους Κύπριους

Τώρα, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι λίγη υπομονή ακόμη, μέχρι το πρώτο trailer. 

1

2

3

1

Πηγή

Πηγή φωτογραφιών 

 

Loader