Ένα ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες στον Πρωταρά

Ένα ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες στον Πρωταρά

.Στο «Sunrise Jade Hotel-Adults Only» οι ενήλικες έχουν την τιμητική τους

Είτε έχεις παιδιά που αν και τα υπέραγαπάς χρειάζεσαι μια μικρή ανάπαυλα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να επιστρέψεις σε αυτά με περισσότερη ενέργεια, είτε είσαι single και θες να κάνεις διακοπές πολυτελείας με φίλους, είτε είστε ζευγάρι και επιθυμείτε να περάσετε μαζί αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές, το νεότερο μέλος του βραβευμένου Ομίλου Sunrise Hotels είναι η απάντηση στις προσδοκίες σου.

Το Sunrise Jade Hotel-Adults Only, το οποίο πρωτολειτούργησε το 2019 και όπως αποκαλύπτει και το όνομά του απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες, είναι ένα μοναδικό "καταφύγιο" που συνδυάζει με ιδανικό τρόπο την ηρεμία για όλους όσοι ονειρεύονται ρομαντικές και χαλαρωτικές διακοπές, καθώς και τη διασκέδαση εάν και εφόσον το θελήσετε, αφού βρίσκεται μόνο 15 λεπτά -με τα πόδια-, από το κέντρο του Πρωταρά.

43454555676
Sunrise Jade Hotel

Τον επαγγελματισμό, την άψογη εξυπηρέτηση και εξαιρετική φιλοξενία, θα τα συναντήσεις σε όλες τις εγκαταστάσεις του, οι οποίες μάλιστα χαρακτηρίζονται από κομψότητα και υπέροχη αισθητική.  

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να μείνετε εντός των εγκατασέων του θερέτρου, καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής σας εκεί, εγγυημένα δε θα σας λείψει τίποτα. 

344554665676
Εκλεπτυσμένες γεύσεις από το Ginger Fine-Dining Restaurant

Βλέπεις, το The Sunrise Jade Hotel, διαθέτει 158 δωμάτια -κάποια από τα οποία με κοινόχρηστη πισίνα, δύο θεσπέσιες πισίνες όπου μπορείς να περάσεις ολόκληρη τη μέρα σου και τρία εστιατόρια (Sage International Restaurant, Ginger Fine Dining, Reef American Grill & Sports bar) που σου παρέχουν τη δυνατότητα να επιλέξεις το είδος της κουζίνας που προτιμάς, προσφέροντας ποικιλία πιάτων και γαστριμαργικών πειρασμών, όλα προσεγμένα μέχρι και την τελευταία "πινελιά".

433445345455
Sunrise Jade Hotel - Reef American Grill & Sports Bar

Στα τρία μπαρ του, μπορείς να απολαύσεις ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ ή το ποτό που αγαπάς, στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο να αθληθείς με άνεση, και έπειτα να αφεθείς στα χέρια των ειδικών στο εξαιρετικό κέντρο SPA, για μια θεραπεία ή ένα άκρως χαλαρωτικό μασάζ ή και τα δύο...γιατί όχι. 

Μιλώντας βεβαίως για απολαύσεις, δεν μπορούμε παρά να αναφερθούμε και στα πιο γλυκά γευστικά "ταξίδια" που θα κάνεις στο Patisserie Amelie. Πρόκειται για το δεύτερο του Ομίλου Sunrise Hotels και φημίζεται για τα αυθεντικά παγωτά gelato, καθώς επίσης και τις βελγικές βάφλες του.

545454565665
Sunrise Jade Hotel - Δωμάτια με κοινόχρηστη πισίνα

Αυτό άλλωστε δεν είναι το ιδανικό "πακέτο" διακοπών; Ηρεμία, χαλάρωση, περιποίηση και διασκέδαση, αναλόγως των αναγκών, επιθυμιών και προτιμήσεών σας. 

Και αν όλα αυτά θέλεις να τα εμπλουτίσεις με περισσότερη περιπέτεια, δεν έχεις παρά να πας για καταδύσεις (snorkeling), στην αμμώδη παραλία - κόλπο που βρίσκεται μερικά μόνο βήματα πιο κάτω. Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο όπου μπορείς απλώς να κολυπήσεις αν θες ή  και να καθίσεις να θαυμάσεις την υπέροχη θέα και να βγάλεις ξεχωριστές φωτογραφίες που θα σου θυμίζουν για πάντα τις διακοπές αυτές.

5454556778
Spa relaxation room

Aξίζει να σημειωθεί ότι το Sunrise Jade Hotel επαναλειτούργησε για τη φετινή θερινή περίοδο στις 4 Ιουνίου, τηρώντας με ευλάβεια όλα τα μέτρα προστασίας έναντι της νόσου Covid-19, θέλοντας να διασφαλίσει την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών του, όσο και του προσωπικού του. 

 Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.sunrise.com.cy 

3443455467676
Sunrise Jade Hotel-Adults Only
344346768θ8
Sunrise Jade Hotel  - Lobby
5544545665
Sunrise Jade Hotel
34242234
Η παραλία - κόλπος που βρίσκεται μερικά βήματα από το Sunrise Jade Hotel

 

Loader