10 Oct 2017

Νεαρή Κύπρια κατάφερε να σταθμεύσει Σάββατο βράδυ στην παλιά Λευκωσία*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news, είναι boring.

Το επίμαχο Σάββατο, τα νέα είχαν ταξιδέψει σε χρόνο dt σ’ ολόκληρη την εντός των τειχών πόλη.

Απ’ τον υπόγειο χώρο στάθμευσης της Φανερωμένης στου κυρίου Ματθαίου και τα Τρία Φανάρια, τα νέα πέρασαν απ’ την Μουσών, χωρίστηκαν στο Μουσικών Καφενείο και διαχύθηκαν σε Ονασαγόρου και Λήδρας.

Κάποιοι είπαν πως τα νεά διαδόθηκαν τόσο γρήγορα που μέχρι να συμπληρώσουν οι δείχτες του ρολογιού τον κύκλο τους, έφτασαν και στα μπανλιέ.

Συμφωνα με έγκυρες πηγές, 35άρης, chartered accountant στο επάγγελμα, ο οποιος διαμένει σε πάροδο της Κέννεντυ και βγαίνει μόνο Σάββατο βράδυ, είχε ενημερωθεί για το συμβάν από φίλο του πριν ακόμα η φερόμενη ως σταθμευμένη προλάβει να πληρώσει μέσω Pay & Display. Έτοιμος να αναχωρήσει για την εβδομαδιαία του έξοδο, ο εν λόγω 35άρης, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον φίλο του που, μες την τρελή χαρμολύπη, του ανακοίνωσε: «Ρε φίλε, άκουσες για τούτη την κορούα που ήβρε πάρκινγκ κάτω στην Λήδρας; Ουάο! Εχάσαμεν πάλε, ρε φίλε. Την άλλη φτομάδα, εν πειράζει».

Όπως ενημερωνόμαστε από τον ΚΠΣΜ [Κυπριακό Παρατηρητήριο Σόσιαλ Μίντια], σε διάστημα μισής περίπου ώρας τα νέα είχαν διαδοθεί μέσω Messenger, Viber, Snapchat και Insta stories σε όλη την ελεύθερη Λευκωσία.

ΔΙΑΒΑΣΕ εδώ για τον άγριο ξυλοδαρμό γνωστού mixologist ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Σχετική ανακοίνωση του ΚΥΠΕ σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Για το γεγονός ενημερώθηκαν τόσο ο Δήμαρχος Λευκωσίας όσο και ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων οι οποίοι έδωσαν ραντεβού για την Δευτέρα το πρωί με σκοπό την σύσταση διερευνητικής επιτροπής η οποία και θα εξετάσει το θέμα».

Η AVANT GARDE κατάφερε, μετά από ένα τριήμερο παρατεταμένων redials, να έρθει σε επικοινωνία με την φερόμενη ως σταθμευμένη στην παλιά πόλη, εξασφαλίζοντας μία σύντομη συνέντευξη:

AVANT GARDE: Καλησπέρα σας, μόλις ενημερωθήκαμε ότι έχετε καταφέρει να σταθμεύσει ημέραν Σάββατο και ώραν εννέα μετά μεσημβρίαν στην εντός των τειχών πόλη.

ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ: Καλησπέρα σας, ναι είναι αλήθεια!

A.G.: Θα θέλατε να μας πείτε λίγα περισσότερα για την εμπειρία σας αυτή;

ΦωΣ: Έχω ήδη μιλήσει με κάποιους συναδέλφους σας παρόλα αυτά θα ήθελα να τονίσω και πάλι πως ήταν μία δύσκολη και ψυχοφθόρα θα έλεγα διαδικασία η οποία ωστόσο, με υπομονή και επιμονή, στέφθηκε με επιτυχία.

A.G.: Πως ακριβώς καταφέρατε να εξασφαλίσετε τον εν λόγω χώρο στάθμευσης;

ΦωΣ: Κοιτάξτε, η αλήθεια είναι πως το σχέδιο ήταν προγραμματισμένο δύο ημέρες ενωρίτερα. Είχα εξασφαλίσει τα απαραίτητα, νερό και κάποια σνακς για τσίμπημα στο αυτοκίνητο, το οποίο είχα προνοήσει να γεμίσω με βενζίνη απ’ το περασμένο πρωί ενώ στο πορτ μπαγκάζ είχα δεκάλιτρο δοχείο με επιπλέον βενζίνη. Απ’ τις πρώτες πρωινές ώρες είχα αρχίσει να κάνω τον κύκλο Κωνσταντίνου Παλαιολόγου-Ρηγαίνης-Βασιλείου Βουλγαροκτόνου-Νικοκλέους-Λεύκωνος-Αισχύλου-Ιπποκράτους και πάλι απ’ την αρχή.

A.G.: Πόσες φορές κάνατε αυτή την διαδρομή;

ΦωΣ: 189 φορές.

A.G.: Τις μετρήσατε;

ΦωΣ: Τις μετρούσε το MileIQ.

A.G.: Να μας πείτε και πως καταφέρατε να σταθμεύσετε;

ΦωΣ: Βεβαίως. Την 190ή φορά που έκανα τον γύρο Κωνσταντίνου Παλαιολόγου-Ρηγαίνης-Βασιλείου Βουλγαροκτόνου-Νικοκλέους-Λεύκωνος, περνώντας απ’ το ζαχαροπλαστείο Μέλισσα στην Αισχύλου, είδα με την άκρη του ματιού μου κάποιον κύριο να εξέρχεται πεζός απ’ τον υπόγειο χώρο στάθμευσης και να νεύει ενθουσιωδώς σε κάποιον φίλο που ήταν σταθμευμένος παράνομα στη στοά των 7 κλειδιών φωνάζοντάς του «Έσσιε τόπο δαμαί, έσσιει τόπο δαμαί».

A.G.: Και τι κάνατε;

ΦωΣ: Έβαλα αμέσως την όπισθεν, άκουσα κάποιες γλάστρες τερακότα να σπάνε, δεν έδωσα σημασία, ενεργοποίησα τα αλαρμ, ένεψα στο αυτοκίνητο πίσω πως είναι επείγον να οπισθοχωρήσει, ενεργοποίησε κι αυτός τα αλάρμ κι έκανε όπισθεν, ακούστηκαν κόρνες και βρισίδια, δεν έδωσα καθόλου σημασία, έστριψα δεξιά και κατέβηκα στο υπόγειο. Και τότε... στάθμευσα!

A.G.: Να σας εκφράσουμε και πάλι τα συγχαρητήριά μας και να σας ευχηθούμε από καρδιάς περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Μείνετε ονλάιν. Πολύ σύντομα θα έχουμε και το σχετικό βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου στάθμευσης, το οποίο έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα η σελίδα μας, για να παρακολουθήσουμε βήμα βήμα την υπεράνθρωπη προσπάθεια της άξιας αυτής Λευκωσιάτισας.

Το πιο πάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Περισσότερα Λαφαζαnews εδώ.

Δες και το προηγούμενο

Δες κι αυτά

Λαφαζαnews