26 Jan 2018

Στέλεχος του ΕΛΑΜ εισήχθη οικειοθελώς στο ψυχιατρείο

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring.

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε το χθεσινοβραδινό δείπνο που έλαβε χώρα στο πατρικό σπίτι πρωτοκλασσάτου στελέχους του ΕΛΑΜ.

Όλα άρχισαν ενωρίς χθες το βράδυ, όταν ο ελαμίτης επισκέφτηκε την πατρική του οικία για να συμφάγει με τον πατέρα, την μητέρα και τα αδέλφια του.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το δείπνο εξελισσόταν κανονικά, με την τηλεόραση συντονισμένη στον Extra, τη μητέρα και την αδελφή του ελαμίτη να σερβίρουν το φαγητό και να περιποιούνται την οικογένεια και τον πατέρα να επιδεικνύει χαρούμενος στους υιούς του τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις των εκλογών στις εφημερίδες.

Εξ όσων γνωρίζουμε από την έγκυρη πηγή μας, στα μέσα περίπου του γεύματος, ο μικρότερος αδελφός του Ελαμίτη, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία προσωπική αποκάλυψη.

Είμαι γκέι”, φέρεται να είπε με χαμηλή φωνή κοιτάζοντας το μισογεμάτο πιάτο του.

Ακολούθησε σιγή.

Τότε, ο μεγάλος αδελφός ελαμίτης φαίνεται να σηκώθηκε συνουφρυωμένος από την καρέκλα του, να έδεσε επιπλέον κόμπο το φρύδι και να κτύπησε το χέρι του στο τραπέζι.

Τι είπες ρε; Ο αρφός μου, ρε; Ο αρφός μου; Θα σε στείλω για ευθανασία ρε ρόκολε”, βροντοφώναξε σύμφωνα με τις έγκυρες πηγές μας.

Μα αδελφέ, αφού εν την στηρίζεις”, φέρεται να είπε χαμηλόφωνα ο νεαρός ανταλλάσσοντας ένα κλεφτό βλέμμα με τον αδελφό του.

Να μεν με λαλείς αρφό σου ρε, λάθος της μάνας μου που σε κράτησε, σκουπίδι της κοινωνίας”, συνέχισε ο ελαμίτης.

Εν εμπορούσε να κάμει νόμιμη άμβλωση γι’ αυτό…”, αποκρίθηκε με χιούμορ για να κατευνάσει τα πνεύματα ο μικρός αδελφός, ο οποίος στο μεταξύ λόγω πολυετούς ταλαιπωρίας με την υγεία του δεν έγινε ποτέ κατορθωτό να βαφτιστεί στην εκκλησία. H πολύ σπάνια ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε μπορούσε να αντιμετωπιστεί μόνο με πανάκριβη επέμβαση σε ιδιωτικό νοσοκομείο των ΗΠΑ, η οικογένεια όμως δεν μπορούσε να καλύψει τα έξοδά της. Αρνητική ήταν και η στάση του κράτους, αφού όπως πολλάκις είχε υπογραμμιστεί από αρμόδιους λειτουργούς στη μητέρα, βρισκόμαστε σε ημικατεχόμενη πατρίδα και οι προτεραιότητες είναι άλλες.

Κυρία μου, έχουμε τόσες χιλιάδες τασινιόπιττες να αγοράζουμε σε καθημερινή βάση για τους στρατιώτες μας που μάχιμα υπηρετούν την πατρίδα, εν τζαι μπορούμε να πετάσουμε τα λεφτά του κράτους σε προσωπικά θέματα υγείας” της επαναλάμβαναν χαρακτηριστικά.

Επιδιώκοντας να ηρεμήσει τα δύο αδέλφια, ο πατέρας της οικογένειας φαίνεται να σκούντηξε τον ελαμίτη κάνοντας του νεύμα να ηρεμήσει.

Εμένα; Εμένα; Τον γιο σου τον σωστό;Τον μιτσί, το λάθος της φύσης να συνάξεις πριν τον σκοτώσω”.

Να τον σκοτώσεις τζαι να αφήκω άταφο το παιδί μου που εν επιτρέπουνται οι κηδείες αν δεν έχεις βαφτιστεί γιε μου;”, ξέσπασε με λυγμούς η μάνα που εκείνη τη στιγμή βίωνε μία ατόφια αρχαιοελληνική τραγωδία.

Οι φωνές που ακολούθησαν φαίνεται να ξεσήκωσαν σύσσωμη την ήσυχη γειτονιά στο πόδι ενώ, εξ όσων ενημερωθήκαμε από γείτονα της πατρικής οικείας ο οποίος ήταν μάρτυρας στη σκηνή, ο ελαμίτης έσπευσε να βγει στην αυλή του σπιτιού για να πάρει αέρα ενώ οι γείτονες που είχαν μαζευτεί εκεί με σκοπό να προλάβουν τα χειρότερα τον άκουσαν να καλεί το ψυχιατρείο και να ζητά οικειοθελώς την εισαγωγή του.

Καλά έπραξε”, δήλωσε στον συντάκτη μας η μαυροφορεμένη [#diplis_anagnosis] αδελφή του. “Δεν θα είχε μούτρα να εμφανιστεί ξανά στα γραφεία του κόμματος”.

*Το πιο πάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Περισσότερα Λαφαζαnews εδώ.

Δες κι αυτά

Λαφαζαnews