Βρίσκεστε στο Τρόοδος για κυριακάτικη εκδρομή; Έχουμε τα απόλυτα spots για ποτό και φαγητό

Βρίσκεστε στο Τρόοδος για κυριακάτικη εκδρομή; Έχουμε τα απόλυτα spots για ποτό και φαγητό

Ζήστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγροτουριστικής εξόρμησης

Το Τρόοδος αποτελεί ένα χωριό ιδιαίτερο για τον κάθε Κύπριο. Πολλές φορές ξεκινάμε μια κυριακάτικη εκδρομή και καταλήγουμε στην πλατεία άθελά μας, αφού η διαδρομή αποτελεί μια από τις ωραιότερες της Κύπρου και η θέα από ψηλά είναι μαγευτική.

Αν ψάχνετε ένα μέρος για στάση, ξεκούραση, φαγητό και ποτό, έχουμε την απάντηση για σας. 

Σίγουρα η πλατεία αποτελεί σήμα κατατεθέν του χωριού και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε ένα χώρο που δεν πλαισιώνεται από αυτήν.

 

Που να φάτε

Εστιατόριο “Pallaciana”

παλασιανα

To εστιατόριο Pallaciana λειτουργεί στον εσωτερικό χώρο του Ξενοδοχείου “Τρόοδος” και έχει τη φιλοσοφία του Buffet εστιατορίου. Εδώ θα περάσετε μια όμορφη μέρα με την παρέα σας και θα γευτείτε φαγητό που ξεπερνάει τις προσδοκίες σας. Στο εστιατόριο Pallaciana προσφέρεται ένα γευστικό ταξίδι στους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου “Τρόοδος”. αλλά και στους επισκέπτες της περιοχής.Τις περιόδους υψηλής επισκεψιμότητας, η κουζίνα σερβίρει έναν πλήρη μπουφέ φαγητών, με πληθώρα σπιτικών και εξεζητημένων συνταγών.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Pallaciana όποια ώρα της ημέρας θέλετε, αφού έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πρόγευμα, γεύμα και δείπνο, έχοντας αμέριστες επιλογές πιάτων και εδεσμάτων, σε απεριόριστη ποσότητα.

 

Barbeque Ξενοδοχείου “Τρόοδος” 

μπαρμπεκιου

Κυριακή σημαίνει δύο πράγματα: εκδρομή και ψηστήρι. Η διαφύλαξη των παραδόσεων αποτελεί κομμάτι της φιλοσοφίας του Ξενοδοχείου Τρόοδος. Η διεύθυνση έχει ετοιμάσει ένα ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο με τραπεζοκαθίσματα και ψησταριά, στον οποίο κάθε Κυριακή ή κατόπιν αιτήματος σας, και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, το εστιατόριό πραγματοποιεί barbeque. Περάστε μια όμορφη μέρα με την οικογένεια ή την παρέα σας μέσα στο δάσος δοκιμάζοντας φρέσκα τοπικά κρέατα ψημένα παραδοσιακά στα κάρβουνα σε συνδυασμό με νόστιμα και λαχταριστά συνοδευτικά, όπως αρμόζει στην περίσταση.

 

 Εστιατόριο “Πλαγιά”

πλαγια

To εστιατόριο Πλαγιά λειτουργεί όλο το χρόνο στον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου “Τρόοδος”. Πρόκειται για ένα ευρύχωρο εστιατόριο που δίνει καθημερινά την ευκαιρία στον επισκέπτη να απολαύσει το γεύμα και το δείπνο του σε συνδυασμό με την μαγευτική ομορφιά του ορεινού τοπίου. Το ιδιαίτερο μενού περιλαμβάνει μεγάλη πληθώρα επιλογών και σας επιτρέπει να παραγγείλετε ότι τραβάει η όρεξή σας.

 

Που να πάτε για καφέ/ποτό 

Mαργαρίτα Καφέ Μπαρ 

μαργαριτα

Το Mαργαρίτα Καφέ Μπαρ σχεδιάστηκε για να προσφέρει ατελείωτες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στους επισκέπτες της περιοχής. Ο εσωτερικός χώρος του “Mαργαρίτα Καφέ Μπαρ” διαθέτει αναπαυτικούς καναπέδες και τζάκι για τις κρύες μέρες του χειμώνα, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Το αίθριο του “Mαργαρίτα Καφέ Μπαρ” βρίσκεται στην καρδιά του δάσους και σας επιτρέπει να θαυμάσετε την ομορφιά του ορεινού φυσικού τοπίου και να απολαύσετε τη δροσιά του Τροόδους τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Στο “Mαργαρίτα Καφέ Μπαρ” θα απολαύσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ζεστά και κρύα ροφήματα, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με γευστικά σνακς που ετοιμάζονται με αγάπη και μεράκι. Ολοκληρώστε τη μέρα σας επιλέγοντας κάποιο ποτό ή κοκτέιλ από τη μεγάλη ποικιλία που σερβίρει το μπαρ και απολαύστε το σε συνδυασμό με την άγρια ομορφιά του βουνού.

 

1725 Wine Bar

1725

Το 1725 Wine Bar βρίσκεται στην πλατεία Τροόδους, στο υψόμετρο των 1725 μέτρων. Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τον επισκέπτη, αφού στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό αναπαλαιωμένο κτίριο που με την πρώτη ματιά θυμίζει ορεινό καταφύγιο. Η ιδιαίτερη εσωτερική του διακόσμηση βασισμένη στην πέτρα και το ξύλο, η ξυλόσομπα που καίει και ζεσταίνει το χώρο και η απαράμιλλη πανοραμική θέα του βουνού που προσφέρεται από κάθε γωνιά, δημιουργούν ένα περιβάλλον που συνδυάζει την χαλάρωση, την ηρεμία και την πολυτέλεια.

Στο 1725 Wine Bar θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κρασιά εκλεκτών παραγωγών της Κύπρου και του εξωτερικού. Συνοδεύστε το κρασί σας με ένα γευστικό platter κρασιού και θα μας θυμηθείτε. Δοκιμάστε ευφάνταστους συνδυασμούς από τοπικά τυριά και αλλαντικά, λαχανικά εποχής και αποξηραμένα φρούτα. Εναλλακτικά, μπορείτε να απολαύσετε καφέδες, ροφήματα και cocktails. Το ιδιαίτερο μενού περιλαμβάνει και ζεστά πιάτα , ώστε να μην σας λείψει τίποτα.

χοτελ

Αν θέλετε να μετατρέψετε μία όμορφη εκδρομή σε διανυκτέρευση στο Τρόοδος, δεν έχετε παρά να κλείσετε ένα δωμάτιο στο ομώνυμο ξενοδοχείο, αφού εκεί θα βρείτε τον αρμονικό συνδυασμό της παράδοσης με την πολυτέλεια, σε προσιτές τιμές. Το ξενοδοχείο "Τρόοδος" θα σας προσφέρει μία απόλυτα ολοκληρωμένη εμπειρία αγροτουρισμού, όπως και στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Loader