5 + 1 kids friendly εστιατόρια με παιδότοπο

5 + 1 kids friendly εστιατόρια με παιδότοπο

Ψάχνετε χώρους που θα διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι; Έχουμε την απάντηση για σας

Ως γονείς, πολλές φορές μια ενδεχόμενη έξοδος σε εστιατόριο μάς προβληματίζει, αφού γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μας χρειάζονται κάτι για να απασχοληθούν, όταν βρίσκονται σ’ ένα χώρο για αρκετή ώρα.
Με αυτήν την αφορμή λοιπόν, μαζέψαμε μια λίστα με εστιατόρια που έχουν στις εγκαταστάσεις τους όχι μόνο καλό φαγητο, αλλά και άπλετο χώρο για παιχνίδι!

Εστιατόριο “Ευκάλυπτοι” - Δάλι

eykaliptoi

Το όνομα είναι παρμένο από τα δέντρα που περιτριγυρίζουν το χώρο του εστιατορίου, αλλά και της ευρήτερης περιοχής. Το εστιατόριο “Ευκάλυπτοι” προσφέρει εύγευστο παραδοσιακό φαγητό, αλλά και ένα μεγάλο χώρο με παιδότοπο που μπορούν να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους τα παιδιά σας. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν στα τραμπολίνα, στις μπάλες, στις τσουλήθρες και στα φουσκωτά.Ο χώρος διαθέτει επίσης πισίνα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και γήπεδο ποδοσφαίρου. 

Αχαρνών 28, 2540 Δάλι

Δευτέρα -  Παρασκευή 6:30μ.μ. - 11:00 μ.μ. 

Σάββατο, Κυριακή 11:00 π.μ.- 4:00 μ.μ &. 6:30 μ.μ. - 11:00 μ.μ.

 

Food Park City - Λευκωσία, Λάρνακα

food park

Το Food Park City αποτελεί τη χαρά του παιδιού, αλλά και του γονέα! Τόσο στη Λάρνακα, όσο και στη Λευκωσία, ο χώρος είναι πόλος έλξης για τους μικρούς μας φίλους, αφού διαθέτει πολλά παιχνίδια. Στο χώρο επικρατούν chill vibes και συστήνεται μια μπύρα μαζί με την παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικό αγώνα. Το μενού προσφέρει από brunch μέχρι είδη σχάρας, ψαρικά και επιδόρπια, με πλούσια κάβα. 

Τσερίου 180, Στρόβολος, 2044, Λευκωσία

Τάσου Μητσοπούλου, Μακέντζι, 6028, Λάρνακα

 

“Ακτή Σωφρονίου”-  Πεντάκωμο, Λεμεσός 

akti sofroniou

Η “Ακτή Σωφρονίου” αποτελεί  την πρώτη επιλογή αν θέλετε να φάτε ψάρι. Ο χώρος είναι διακοσμημένος όπως ταιριάζει σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα πάνω στο κύμα και αποπνέει άρωμα θάλασσας. Τα φαγητά είναι καλοψημένα, τόσο στη σχάρα όσο και στο τηγάνι και ο χώρος διαθέτει γρασίδι και παιχνίδια για τα παιδιά, καθώς και εύκολη πρόσβαση στην παραλία. 

 

“Ζέφυρος” - Πρωταράς 

zefiros

Ο "Ζέφυρος" είναι ένα εστιατόριο στον παραλιακό δρόμο του Πρωταρά, το οποίο διαθέτει ένα πλούσιο μενού φαγητού, αλλά και μεγάλο παιδότοπο σε γρασίδι με θέα φυσικά τη θάλασσα. Μπορείτε να χαλαρώσετε δίπλα από το κύμα, να απολαύσετε το ποτό σας και ένα cheese ή fruit platter χωρίς άγχος. Σερβίρει brunch, μεσημεριανό και δείπνο και έχει αρκετές χορτοφαγικές επιλογές. Φιλική εξυπηρέτηση και φιλικές τιμές αν και βρίσκεται σε τουριστική περιοχή. 

Πληροφορίες: 99335859

Καθημερινές 09:00 - 20:00 | Παραλιακός πεζόδρομος Πρωταρά - Περνέρα, 5296

 

"Άγιος Ερμογένης" - Επισκοπή Λεμεσός 

ερμογενης

Η ταβέρνα του Αγίου Ερμογένη προσφέρει ένα ποικίλο μενού με βάση την κυπριακή παραδοσιακή κουζίνα. Ωστόσο, το μεγάλο πλεονέκτημα του χώρου αποτελεί το υπαίθριο πάρκο, όπου παιδιά κάθε ηλικίας μπορουν να περάσουν αρκετό χώρο ανάμεσα σε ενδιαφέροντα παιχνίδια! 

Αγίου Ερμογένη 1, Επισκοπή, Λεμεσός 

Πληροφορίες: 70 070035

 

“The Moorings” - Πάφος 

mornings

Το παραθαλάσσιο καφεστιατόριο “The Moorings”, αποτελεί στέκι για τις οικογένειες της πόλης. Το μενού του φαγητού καλύπτει από σνάκ μέχρι ψαρικά. Στον εσωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων υπάρχει αφρώδες δάπεδο ασφαλείας με μεγάλη παιχνιδοκατασκευή, με τσουλήθρες και μπάλες!

Ποσειδώνος 34 - 40, Κάτω Πάφος | 09:00 - 23:00 

mornings1

Πηγή φωτογραφιών

Loader