Αν ψάχνετε ένα “γλυκό” πασχαλινό δώρο, σ' ένα εργαστήρι σοκολάτας φτιάχνονται “θαύματα”

Αν ψάχνετε ένα “γλυκό” πασχαλινό δώρο, σ' ένα εργαστήρι σοκολάτας φτιάχνονται “θαύματα”

Στο Yolanda’s Chocolatiers, θα βρείτε υψηλής ποιότητας σοκολάτας κι όμορφες θεματικές εκδοχές σοκολατένιων αυγών

Η Αίγλη και η Άννα - Ισαμπέλλα είναι δύο αδελφές, οι οποίες μοιράζονται μία κοινή αγάπη: τα μοναδικά γλυκά.

Στο ξεχωριστό τους εργαστήρι μπορείτε να βρείτε από μπον μπονς σε διάφορες εκδοχές, πασχαλινά και θεματικά κουτιά, μέχρι και φανταστικές μπάρες σοκολάτας.

Οι δύο Chocolatiers μεγάλωσαν σ’ ένα περιβάλλον, όπου η μαγειρική και η δημιουργία υπήρξαν πρωταγωνιστές στη ζωή τους, αφού η μητέρα τους ήταν γνωστή για τη διοργάνωση φανταστικών πάρτι, στα οποία μαγείρευε πεντανόστιμα φαγητά κι επιδόρπια σε αφθονία.

Οι ίδιες όντας επηρεασμένες, και ταξιδεύοντας μέσα από διάφορους γαστρονομικούς δρόμους, εν τέλει εναπόθεσαν την ανάγκη τους για δημιουργικότητα, στη δημιουργία καλλιτεχνικών, χειροποίητων, υψηλής ποιότητας σοκολάτων. Πλέον, η αγάπη τους για την κουζίνα κι οι ευχάριστες γεύσεις που προσφέρουν στους ανθρώπους, αποτελούν το κίνητρο για τη καθημερινή τους παραγωγή. 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις επιλογές και τις υπηρεσίες που προσφέρει το εργαστήρι των Chocolatiers, στην επίσημη ιστοσελίδα τους, πατώντας εδώ

egg

Οι δύο Chocolatiers χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά και σοκολάτα υψηλής ποιότητας που προμηθεύονται από όλο τον κόσμο. Κάθε σοκολάτα είναι φτιαγμένη με λεπτότητα από την αρχή στο εργαστήριο τους στη Λευκωσία. 

Αναλαμβάνουν επίσης εκδηλώσεις όπως γάμους και βαφτίσεις. Κάθε μπομπονιέρα είναι ξεχωριστή και καλλιτεχνικά ζωγραφισμένη στο χέρι, για να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των πελατών τους. Η προσοχή στη λεπτομέρεια γίνεται εμφανής με κάθε μπουκιά.

γιολαντας

 

Loader