Street Life Festival: Έρχεται μια μέρα γεμάτη τέχνη, μουσική και δραστηριότητες στην καρδιά της Λεμεσού

Street Life Festival: Έρχεται μια μέρα γεμάτη τέχνη, μουσική και δραστηριότητες στην καρδιά της Λεμεσού

Μια δημιουργική πρωτοβουλία με φιλανθρωπικό σκοπό

Το Street Life Festival επιστρέφει στη Λεμεσό στις 27 Απριλίου για να προσφέρει μια ημέρα τέχνης, ζωντάνιας και δημιουργικότητας στο κέντρο της Λεμεσού! Για 17 χρόνια διοργανώνουν με αγάπη οι The Copy Shop και το Project2C, σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού και αποτελεί το μεγαλύτερο ετήσιο φεστιβάλ στην παλιά πόλη, προσελκύοντας πάνω από 30.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

Οι ιστορικοί οδοί των Σαριπόλου και Αθηνών στην παλιά πόλη της Λεμεσού θα φιλοξενήσουν μια μοναδική γιορτή καλλιτεχνικής έκφρασης. Τοίχοι θα μεταμορφωθούν σε καμβά για περισσότερους από 20 ταλαντούχους καλλιτέχνες των δρόμων. Του φεστιβάλ θα προηγηθεί μια εβδομάδα καλλιτεχνικής μεταμόρφωσης η οποία θα κορυφωθεί την ημέρα του φεστιβάλ.

Skateborders, ποδηλάτες με BMX και χορευτές breakdance θα παρουσιάσουν τις δεξιότητές τους. Την ημέρα του φεστιβάλ, η παλιά πόλη θα κλείσει για τα αυτοκίνητα, δημιουργώντας χώρο για μπάσκετ, εμφανίσεις breakdance και έναν skate park με ράμπες. Το φεστιβάλ θα συνοδεύεται από μουσική hip-hop και RnB.

street art

Το φεστιβάλ εκτείνεται πέρα από τις εικαστικές τέχνες, παρουσιάζοντας μια Αγορά Καλλιτεχνών Εργαστήρια. Πάνω από 50 τοπικοί δημιουργοί θα παρουσιάσουν την τέχνη τους, κοσμήματα χειροποίητα, χειροτεχνίες, παιχνίδια και πολλά άλλα. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν σε εργαστήρια για να μάθουν και να δοκιμάσουν νέες δεξιότητες, προάγοντας έτσι την αλληλεπίδραση και τη δημιουργικότητα στην κοινότητα.

Το Street Life Festival δεν είναι απλώς μια καλλιτεχνική συνάντηση. Είναι μια πρωτοβουλία που υποστηρίζει ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Όλα τα κέρδη που θα προκύψουν από τους διοργανωτές θα διατεθούν στο Ίδρυμα Θεοτόκου.

"Στοχεύουμε να φέρουμε μια funky και εναλλακτική πινελιά στην πόλη της Λεμεσού, και να προσφέρουμε στους επισκέπτες μια ημέρα γεμάτη ζωντάνια και δημιουργικότητα", δηλώνει ο Γιώτης Κυριάκου, Ιδιοκτήτης του The Copy Shop.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ συνιστούν να προσεγγίσετε το κέντρο της πόλης από τον παραλιακό δρόμο όπου υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι στάθμευσης στο παλιό λιμάνι και στο παραλιακό μέτωπο. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιήσουν ποδήλατα και πατίνια για να εξερευνήσουν το κέντρο της Λεμεσού.

#santinlemesoenesiei

Πληροφορίες: Γιώτης Κυριάκου, [email protected]

Instagram: streetlifestivallimassol

Facebook: streetlifefest

Loader