H Σελίν Ντιόν αποδεικνύει ότι η θέληση για ζωή είναι κινητήρια δύναμη μέσα από μια καινούρια φωτογράφιση

H Σελίν Ντιόν αποδεικνύει ότι η θέληση για ζωή είναι κινητήρια δύναμη μέσα από μια καινούρια φωτογράφιση

"Τι είναι ομορφιά; Η ομορφιά είσαι εσύ, είμαι εγώ, είναι αυτό που υπάρχει μέσα, είναι τα όνειρά μας, είναι σήμερα, είμαι μια γυναίκα που αισθάνεται δυνατή και θετική για το μέλλον”

Μετά από λίγους μήνες, η διάσημη τραγουδίστρια κάνει την επιστροφή της με μια φωτογράφιση για τη Vogue France θυμίζοντάς μας ότι η ομορφιά δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα attitude.

«Είναι τιμή μου που κάνω μια φωτογράφιση για τη Vogue France. Είμαι πολύ περήφανη που, στα 55 μου, μου ζήτησαν να αποκαλύψω την ομορφιά μου. Αλλά τι είναι ομορφιά; Η ομορφιά είσαι εσύ, είμαι εγώ, είναι αυτό που υπάρχει μέσα, είναι τα όνειρά μας, είναι σήμερα, είμαι μια γυναίκα που αισθάνεται δυνατή και θετική για το μέλλον».

Στη συνέντευξη, η Celine Dion μίλησε για το «Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου» από το  οποίο πάσχει και για τη μεγάλη μάχη που δίνει. Όπως εξηγεί η ίδια, η μάχη είναι πολύ δύσκολη καθώς οι μύες της παραλύουν. «Είναι ένα σύνδρομο που κάνει ανθρώπους αγάλματα, αφού κλειδώνει τις λειτουργίες τους και δεν μπορούν να περπατήσουν ή να κινηθούν».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι «Πέντε μέρες την εβδομάδα κάνω αθλητισμό, φυσικοθεραπεία και φωνητική θεραπεία, δουλεύω στα δάχτυλα των ποδιών μου καθώς και στα γόνατα, τις γάμπες, τα δάχτυλα, το τραγούδι, τη φωνή…». Σχετικά με το πότε μπορεί να επιστρέψει στο τραγούδι, η Celine Dion δήλωσε: «Δεν ξέρω, το σώμα μου θα μου πει». 

 H ίδια πριν λίγους μήνες είχε δηλώσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα εξής: 

«Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια πρόκληση για μένα, το ταξίδι από την ανακάλυψη της κατάστασής μου μέχρι να μάθω πώς να ζω και να την διαχειρίζομαι, αλλά να μην την αφήνω να με καθορίζει. Καθώς ο δρόμος για την επανέναρξη της καριέρας μου στην ερμηνεία συνεχίζεται, συνειδητοποίησα πόσο μου έχει λείψει, να μπορώ να δω τους θαυμαστές μου. Κατά τη διάρκεια αυτής της απουσίας, αποφάσισα ότι ήθελα να τεκμηριώσω αυτό το κομμάτι της ζωής μου, να προσπαθήσω να ευαισθητοποιήσω αυτήν την ελάχιστα γνωστή πάθηση, να βοηθήσω άλλους που συμμερίζονται αυτή τη διάγνωση».

σελιν βογκ

Πηγή φωτογραφιών

Loader