Ιδού τα μεγαλεπήβολα πλάνα της Ξυλοφάγου*

Ιδού τα μεγαλεπήβολα πλάνα της Ξυλοφάγου*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Μετά τον πανικούλη που προκλήθηκε στα κυπριώτικα ίντερνετς χθες (μπορείτε να αναγνώσετε περισσότερα εδώ) η Κοινότητα Ξυλοφάγου τοποθετείται και βάζει τα πράματα στη θέση τους.  

Ο ανταποκριτής της Avant Garde παρευρέθηκε σήμερα το πρωί επί τόπου, στην είσοδο της Ξυλοφάγου, για να θαυμάσει από κοντά το εν λόγω τετράμετρο καλλιτέχνημα και να συνομιλήσει με τους αρμόδιους. 

"Πρόκειται για ένα landmark το οποίο και θα σφραγίσει τον πολιτιστικό και γεωργικό χαρακτήρα της περιοχής", δήλωσε στον ανταποκριτή μας περήφανα ο project manager του έργου. "Θεωρούμε ότι ο σάλος που προκλήθηκε, από ανθρώπους μικρούς και αχάριστους, που δεν σέβονται την Τέχνη, ούτε θεμιτός είναι, ούτε αποδεχτός", συμπλήρωσε. 

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΦΑΖΑNEWS ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΕΔΩ 

Μετά από πολύωρη συνομιλία που είχε ο ανταποκριτής μας στην Ξυλοφάγου με τον Κυβερνήτη της περιοχής, κύριο Ντίνο Πατατό, η ιστοσελίδα μας -αποκλειστικά και υπεύθυνα- είναι σε θέση να προβεί σε μία αποκάλυψη που θα επισκιάσει όλες τις χθεσινές αντιδράσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ  >> Μας πήρε χαμπάρι και ο Αρκάς

Ο κύριος Πατατός μάς ενημέρωσε μεταξύ άλλων ότι το έργο είναι ατελείωτο και στόχος είναι να δημιουργηθεί μία διαστημική βάση στο εν λόγω σημείο αφού απώτερος σκοπός είναι την συγκεκριμένη πατάτα να την στείλουμε στο διάστημα έτσι ώστε η γεωργική τεχνογνωσία της νήσου μας να κάνει καριέρα και σε άλλους πλανήτες (βλέπε αποκλειστική εικόνα πιο πάνω). 

Στην παρούσα φάση, και μέχρι να προχωρήσουν οι εν λόγω διαδικασίες, η πατάτα παραμένει ως σύμβολο πλέον της χώρας μας και θα είναι ορατή από το διάστημα μέχρι να την στείλουμε εκεί. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ >> Ωραία η Πλατεία. Τα σκουπίδια γύρω γύρω πότε να τα μαζέψουμε;

Πιο κάτω αναδημοσιεύουμε εικόνα από τον λογαριασμό Cyprus (γιατί περί λογαριασμού πρόκειται, όχι χώρας):  123

     Ο ανταποκριτής μας θα παραμείνει στην περιοχή Ξυλοφάγου, όπου και θα κατασκηνώσει άυπνος και πανέτοιμος, έως ότου ολοκληρωθούν τα έργα, για να ενημερώνει για την εξέλιξή τους. 

 

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader