Elon Musk: Απειλεί να ακυρώσει τη συμφωνία για την εξαγορά του Twitter

Elon Musk: Απειλεί να ακυρώσει τη συμφωνία για την εξαγορά του Twitter

Κατηγορεί την εταιρεία ότι αποκρύπτει στοιχεία από τον ίδιο

Ο CEO της Tesla απείλησε ότι θα ακυρώσει τη συμφωνία του με το κοινωνικό δίκτυο και έχει αναφέρει πως έχει αποδείξεις.

Ο Elon Musk θεωρεί πως η εταιρεία δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του να παρέχει τα απαιτούμενα στοιχεία για τους ψεύτικους λογαριασμούς που διατηρούν κάποιοι χρήστες.

Αν η εταιρεία δεν παράσχει στοιχεία σχετικά με τους spam και τους ψεύτικους λογαριασμούς, ο Musk είναι αποφασισμένος να ακυρώσει οριστικά τη συμφωνία.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

«Ο Musk πιστεύει ότι το Twitter αρνείται τη διαφάνεια μέσω της μη εκπλήρωσης των υποχρεώσεών του βάσει της συμφωνίας συγχώνευσης, εγείροντας περαιτέρω υποψίες ότι η εταιρεία αποκρύπτει τα ζητούμενα δεδομένα από ανησυχία για το τι θα αποκαλύψει η ανάλυση των δεδομένων αυτών από τον ίδιο τον Musk». αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ενώ στο ίδιο κλίμα συνεχίζει και η επιστολή των δικηγόρων του: «Ο Musk πιστεύει ότι η εταιρεία αντιστέκεται ενεργά και ματαιώνει τα δικαιώματά του στην πληροφόρηση».

Διάβασε Επίσης: Έρχεται η ανατρεπτική σατιρική κωμωδία του Μποστ «Μήδεια»

Το πρακτορείο AFP στο μεταξύ, ανακοίνωσε ότι αρκετές ΜΚΟ στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να εμποδίσουν τον Musk να αγοράσει το Twitter. Οι ΜΚΟ διαβεβαιώνουν ότι, αν ο Musk ήταν ο ιδιοκτήτης, θα επέτρεπε τοξική συμπεριφορά στην πλατφόρμα.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader