Ουκρανία: Γυναίκα έπαιξε πιάνο για τελευταία φορά πριν εγκαταλείψει το σπίτι της που βομβαρδίστηκε

Ουκρανία: Γυναίκα έπαιξε πιάνο για τελευταία φορά πριν εγκαταλείψει το σπίτι της που βομβαρδίστηκε

«Μην κρίνετε, η μητέρα μου είναι επαγγελματίας πιανίστρια», αναφέρει η κόρη της

Συγκινεί το βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει Ουκρανή γυναίκα η οποία παίζει πιάνο στο κατεστραμμένο της σπίτι.

Η Irina Maniukina είναι επαγγελματίας πιανίστρια και στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει, βλέπουμε να βγάζει το κάλυμμα που έβαλε πάνω στο πιάνο της και να αρχίζει να παίζει, την ίδια στιγμή που όλα στο σπίτι έχουν καταστραφεί.

Διάβασε Επίσης: Facebook: Θα επιτρέπει αναρτήσεις που αφορούν βία κατά των Ρώσων 

Το βίντεο δημοσίευσε η κόρη της 48χρονης, στο TikTok, γράφοντας: «Μην κρίνετε, η μητέρα μου είναι επαγγελματίας πιανίστρια και αποφάσισε να παίξει λίγο πιάνο». Το βίντεο απέσπασε περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια views, 225,000 likes και 3,900 σχόλια.

Διάβασε Επίσης: Λιθουανία: Μετονόμασε το δρόμο της ρωσικής πρεσβείας σε «Οδό Ουκρανών Ηρώων» 

Η Karina Maniukina ανέφερε: «Το πρωί, η μητέρα με τον αδερφό μου πήγαν στην αγορά και εγώ ήμουν στην κουζίνα κι έφτιαχνα πάνκεικς. Η νύχτα ήταν ήρεμη και δεν ακούστηκε σειρήνα εκείνο το πρωί. Δεν άκουσα κανέναν θόρυβο, απλώς είδα ξαφνικά ένα μαύρο σύννεφο στα δεξιά μου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν είχα ακούσει κανένα αεροσκάφος ή κάποια βόμβα. Μετά την έκρηξη, όλα έγινα στάχτες και συντρίμμια. Κοίταξα το σπίτι και είδα μια φωτιά στο δωμάτιο του αδερφού μου. Η βόμβα έσκασε 10 μέτρα από το σπίτι μας».

Η οικογένεια πλέον βρίσκεται στη δυτική Ουκρανία.

 

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader