15+1 εικόνες από το νέο, εντυπωσιακό και... ροζ all day restaurant της Αγίας Νάπας

15+1 εικόνες από το νέο, εντυπωσιακό και... ροζ all day restaurant της Αγίας Νάπας

Ένα σουπερ ντιζαϊνάτο και instagrammable cafe-bar restaurant προσγειώθηκε στο γραφικό λιμανάκι της πόλης

Η νέα προσθήκη στο Λιμανάκι της Αγίας Νάπας κλέβει τις εντυπώσεις με το ντιζάιν, την ατμόσφαιρα, τα εντυπωσιακά του πιάτα και κοκτέιλ. Ένας all day χώρος που σίγουρα θα επισκεφτούμε φέτος τον Αύγουστο.

Πριν από μερικές ημέρες είχαμε γράψει για ένα σούπερ νέο χώρο που ετοιμαζόταν να ανοίξει τις πόρτες του στην κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα και πιο συγκεκριμένα στο ανανεωμένο και γραφικό λιμανάκι της πόλης. 

Η νέα και πολύ εντυπωσιακή άφιξη της Αγίας Νάπας, το Alya All Day άνοιξε επίσημα και οι πρώτες εικόνες που είδαμε μας έκαναν να θέλουμε να το επισκεφτούμε και φυσικά να φωτογραφίσουμε κάθε του γωνιά. Ο χώρος είναι απόλυτα ινσταγκραμικός, θυμίζει την τάση των floral, pink cafe που έγιναν μόδα τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στο Λονδίνο.

9 

9

Πρόκειται για ένα εστιατόριο όπου μπορείς να βρεθείς εκεί από νωρίς το πρωί για καφέ, brunch και να συνεχίσεις με νόστιμα πιάτα από τη διεθνή κουζίνα μέχρι και το βράδυ για ρομαντικό δείπνο αλλά και να απολαύσεις ευφάνταστα σε εμφάνιση και γεύση κοκτέιλ από το μπαρ. 

7

Οι πρώτες εικόνες του νέου χώρου στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας τα λένε όλα! 

9

9

9

9

9

9

9

9

7

9

9

9

Loader