Ένας από τους πλέον ταλαντούχους Κύπριους σεφ, υπογράφει το μενού του νέου εστιατορίου της Λάρνακας

Ένας από τους πλέον ταλαντούχους Κύπριους σεφ, υπογράφει το μενού του νέου εστιατορίου της Λάρνακας

Το εστιατόριο που σύντομα αναμένεται να γίνει talk of the town

Μία δυνατή νέα άφιξη έκανε την εμφάνισή της στην πόλη του Ζήνωνα κάνοντας επίσημος opening στις 8 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για ένα κομψό χώρο με εκλεπτυσμένα πιάτα που αναμένεται να συζητηθεί το επόμενο διάσρημ,

Τα τελευταία χρόνια το όνομά του βρίσκεται στα πλέον επιτυχημένα και δημοφιλή εστιατορικά κόνσεπτ του νησιού αφού υπογράφει τα μενού εστιατορίων όπως το Tocayo, η Μαγιοπούλα, το Rokoko, το Nema, η Πλαγιά στο Οινοποιείο Βασιλειάδη πλαιότερα το Skinny Fox δίνοντας μία άλλη πιο σύγχρονη και δημιουργική πρόταση στα πιάτα του εκάστοτε μαγαζιού που αναλαμβάνει. 

Ο λόγος για τον ταλαντούχο και βραβευμένο Κύπρο σεφ Ανδρέα Ανδρέου ο οποίος αυτή τη φορά φιλοδοξεί να μας εκπλήξει ξανά με τις γεύσεις του αυτή τη φορά σε ένα νέο εστιατόριο της Λάρνακας, το Noesis. H νέα άφιξη της Λάρνακας βρίσκεται στην Πιαλέ Πασά, ο Ανδρέας Ανδρέου υπογράφει το μενού ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδου είναι ο επικεφαλής της κουζίνας του εστιατορίου. Το νέο μαγαζί στεγάζεται σε ένα παλιό, εντυπωσιακό διατηρητέο κτήριο της Λάρνακας και προσφέρει πιάτα από την διεθνή κουζίνα με έμφαση στις μεσογειακές γεύσεις και υλικά. 

Δες το μενού του εστιατορίου ΕΔΩ 

Ο χώρος προσφέρεται και για ποτό πλάι στο τζάκι με θέα τη θάλασσα με επιλογές από signature cocktails, κρασιά αλλά και πιάτα από το ειδικό μενού για το μπαρ. Μία πολύ καλή επιλογή για χαλαρή έξοδο για φαγητό και ποτό στη Λάρνακα. 

Info

Δευτέρα-Κυριακή 11:00-23:00, Πιαλέ Πασά 54, Λάρνακα. Τηλ: 24664413. 

Φωτογραφία

Loader