Η νέα ατμοσφαιρική άφιξη της Αγίας Νάπας αγαπά την ιταλική κουζίνα και το καλό κρέας

Η νέα ατμοσφαιρική άφιξη της Αγίας Νάπας αγαπά την ιταλική κουζίνα και το καλό κρέας

Ο νέος προορισμός γεύσης με fusion grill επιλογές και μεσογειακές επιρροές

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα νέα στέκια συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους στις παραλιακές περιοχές. Αυτή τη φορά μία ενδιαφέρουσα νέα άφιξη έκανε την εμφάνισή της στην κεντρική λεωφόρο Νησί της Αγίας Νάπας, το εστιατόριο Sir Jean fusion restaurant.

Ένα ακόμα νέο εστιατόριο έρχεται να προστεθεί στις επιλογές μας για φαγητό στην Αγία Νάπα. Ο νέος, ατμοσφαιρικός χώρος διαθέτει ένα προσεγμένο εσωτερικό αλλά και μία μεγάλη βεράντα με άνετα καθίσματα και θέα προς την κοσμοπολίτικη λεωφόρο της Αγίας Νάπας. 

7

Πρόκειται για το νέο εστιατόριο Sir Jean fusion restaurant που όπως προδίδει και το όνομά του έχει fusion γαστρονομικό χαρακτήρα, αγαπάει την ιταλική κουζίνα και σερβίρει ζουμερά στέικ, πιάτα κρεατικών αλλά και ψαριών. Συγκεκριμένα στο μενού μπορείς να βρεις ενδιαφέρουσες επιλογές από ορεκιτκά και σαλάτες όπως όπως angus beef carpaccio, beef tartar, burrata salad, sea bass ceviche, ceviche σολομού με μάνγκο αλλά και εκλεκτά πιάτα κρεατικών όπως beef tomahawk, black angus rib eye, wagyu, ιβηρικό χοίρο, αρνί και άλλα. Παράλληλα, το μενού προσφέρει επιλογές ζυμαρικών, ριζότο και ψάρια. Τέλος, το εστιατόριο σερβίρει μία ποικιλία από επιδόρπια. 

7

Ένας χώρος όπου επικρατεί ο χαμηλός φωτισμός, ξεχωρίζουν τα ψάθινα φωτιστικά, η εξωτική ατμόσφαιρα και η άνεση. Μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για φαγητό αν θα βρεθείτε αυτό το διάστημα στην Αγία Νάπα. 

7

Info 

Δευτέρα-Κυριακή 15:30-23:30, Λεωφόρος Νησί, Αγία Νάπα. Τηλ: 23816051.

Loader