To Rokoko Λάρνακας έρχεται με νέα διάθεση και ανανεωμένο μενού

To Rokoko Λάρνακας έρχεται με νέα διάθεση και ανανεωμένο μενού

Δείτε τις καινούριες αφιξεις και το νέο ωράριο του πιο κουλάτου Ιταλικού της Λάρνακας

Το αγαπημένο σας Rokoko, που συνεχώς αναβαθμίζεται, προσφέρει καινούργιες ‘’value for money’’ γεύσεις και εμπειρίες, στο νέο τους εστιατόριο στην ανακαινισμένη και μοντέρνα Δημοτική Αγορά της Λάρνακας, στο κέντρο της πόλης.

Με το νέο τους μενού, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αρώματα εμπνευσμένα από τη Ιταλία με μοντέρνα twists, όπως μας έχουν καλομάθει στη Λευκωσία από το 2015.

Τα νέα τους πιάτα που ξεχωρίζουν είναι το Beef Tartare, Truffle Mascarpone Ravioli, Fried Lasagna Balls, Crab Nduja Quadri Spaghetti, τα mouth-watering Pork Ribs Roasted και το απίστευτο Flap Steak.

Στο Rokoko Larnaca μπορείτε να πατε τις καθημερινές (Δευτέρα-Πέμπτη) για dinner από τις 18:30-00:30, την Παρασκευή lunch και dinner, 12:30-15:30 / 18:30-00:30, και Σάββατο-Κυριακή γίνεται all-day εστιατόριο από τις 12:30-00:30.

Rokoko larnaka

Για κρατήσεις στο Rokoko Larnaca μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω διαδικτύου στο https://linktr.ee/rokoko.lca

Πρέπει να πούμε ότι με όλα τα νέα additions στη Δημοτική Αγορά Λάρνακας, έχει όντως γίνει προορισμός διασκέδασης με street food (Afterbite), casual Italian dining(Rokoko) και cocktails (Cuckoo Rooftop).

ΡΟΚΟΚΟ

 

Loader