12 πολυαναμενόμενες συναυλίες που θα απολαύσουμε τον Μαΐο

12 πολυαναμενόμενες συναυλίες που θα απολαύσουμε τον Μαΐο

Μουσικές συναντήσεις για όλα τα γούστα

O Μαΐος είναι προ των πυλών και ήδη έχουν ανακοινωθεί συναυλίες που θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε και να απολαύσουμε με την παρέα μας. Βρες πιο κάτω 12 ξεχωριστές επιλογές που έρχονται και θα μας φέρουν ακόμη πιο κοντά στο καλοκαίρι.

Χάρης Βαρθακούρης - 3, 17 και 31 Μαΐου στο Patio στη Λευκωσία 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ετοιμαζει ξανά βαλίτσες για Κύπρο με σκοπό να μας χαρίσει 4 μουσικές βραδιές γεμάτος όμορφα τραγούδια. Ο Χάρης Βαρθακούρης έρχεται στην Κύπρο για 4 εμφάνισεις στο αγαπημένο στέκι της πρωτεύουσας το Patio στις 19 Απριλίου, 3, 17 και 31 Μαΐου στο Patio.

Ο αγαπημένος ερμημευτής έρχεται ξανά στο νησί με σκοπό να ξεσηκώσει το κυπριακό κοινό με τα τραγούδια και τις μοναδικές του ερμηνείες. Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει αγαπηθεί πολύ από την Κύπρο, ετοιμάζει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα και είναι έτοιμος να ανεβάσει τη διασκέδαση και την ενέργεια στα ύψη και να διασκεδάσει τον κόσμο όπως μόνο ο ίδιος ξέρει πολύ καλά να κάνει όλα αυτά τα χρόνια που τον γνωρίζουμε, σε ένα μοναδικό βράδυ με μπόλικη μουσική και χορό.

Μουσικό αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Δημήτρη Μητροπάνο -  4 Μαίου  στο Downtown live στη Λευκωσία

.

Μετά την μεγάλη επιτυχία στην Λεμεσό, ερχόμαστε στην Λευκωσία για μια μοναδική παράσταση στις 4 Μαίου στις 21:00 στο Downtown live!!!. Το Πέραμα από την Λεμεσό έρχεται στην Λευκωσία για να παρουσιάσει ένα αφιέρωμα σε τρεις σπουδαίους καλλιτέχνες που δεν είναι πια μαζί μας, τους Θάνο Μικρούτσικο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Δημήτρη Μητροπάνο. Μαζί μας θα είναι ένας άλλος σπουδαίος καλλιτέχνης και στυλοβάτης της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, ο Διονύσης Τσακνής. Ελάτε να θυμηθούμε τραγούδια που σημάδεψαν το έντεχνο ροκ και λαϊκό τραγούδι, όπως και όμορφες μικρές ιστορίες από γεγονότα που άφησαν πίσω τους οι τρεις μεγάλοι καλλιτέχνες.

Ελάχιστη κατανάλωση ανά άτομο: €15

Συμμετέχουν:

Διονύσης Τσακνής

Γιώργος Γιωργαλλέτος

Μαλβίνα Γερμανού

Αχιλλέας Ιωάννου

Γιάννης Λουκά

Σωτήρης Χριστοδούλου

Νίκος Παντέχης

 

ΟNIRAMA - 5 Μαϊου στο Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία

Το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει στο νησί μας για να χαρίσει ακόμη ένα μοναδικό live σε όλκους τους θαυμαστές τους.

Στις 5 Μαϊου οι ONIRAMA θα βρεθούν στο Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία για να διασκεδάσουν το κυπριακό κοινό με τη συμμετοχή 6 σχολικών συγκροτημάτων. Έρχονται με όχημα τα τραγούδια που χάραξαν το δικό τους δρόμο, αλλά παραμένουν διαχρονικά, αγαπημένα του κοινού και γνωστά σε όλες τις γενιές.

Εισιτήρια θα βρεις ΕΔΩ

 

Πέγκυ Ζήνα και o Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - Notes Live στη Λεμεσό από τις 6 Μαΐου

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα ενωθούν μουσικά και θα μας χαρίσουν μοναδικά βράδια στη Λεμεσό. Η Πέγκυ Ζήνα και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου πρόκειται να ξεκινήσουν εμφανίσεις στις Notes Live στη Λεμεσό από τις 6 Μαΐου.

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες ετοιμάζουν ξεχωριστές μουσικές βραδιές για όλους και μας περιμένουν να τις ανακαλύψουμε.

Φοίβος Δεληβοριάς - 6 Μαΐου στο RED στη Λευκωσία και στις 7 του μήνα στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό

Ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες δημιουργούς θα βρεθεί στην Κύπρο για να μας χαρίσει μία βραδιά με αγαπημένα μας τραγούδια.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό τραγούδια με τις μοναδικές μουσικές, τους ιδιαίτερους στίχους, τις μελωδίες και τα τραγούδια του. Ένας τραγουδοποιός που μελωποίησε στιγμές τις ζωής μας και μας συντροφεύει εδώ και δεκαετίες. 

Η σκηνή του RED στη Λευκωσία θα φιλοξενήσει τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη σε μία μοναδική εμφάνιση όπου θα απολαύσουμε τα κλασικά πλέον τραγούδια του Φοίβου αλλά και τις νεότερες επιτυχίες του. Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα βρεθεί στο RED στις 6 Μαΐου. 

Προπώληση εισιτηρίων από την Tickethour Cyprus & acs courier (77777040)

Πληροφορίες: 99059257

Μαντώ - 12 Μαΐου στο Vinylio Wine Etc στη Λεμεσό

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πρόκειται να βρεθεί σε γνωστό μαγαζί της πόλης για αν μας διασκεδάσει.Την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 21:00 η Μαντώ θα τραγουδήσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες στο Vinylio Wine Etc στη Λεμεσό.

Πρόκειται για ένα 80s - 90s πάρτι και όχι μόνο. Ένα βράδυ με μουσική, αγαπημένα κομμάτια και καλή διάθεση. 

Θέσεις Περιορισμένες

Κρατήσεις & Πληροφορίες 99300430

credits φωτογραφίας

 

Ευρυδίκη και οι ΜΠΛΕ - 17&23 στο Red και 16 και 24 Μαΐου στις Νότες Λεμεσό

Οι δύο πιο ξεχωριστές ποπ-ροκ φωνές της ελληνικής σκηνής ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στη Λεμεσό. Το Vinylio wine etc και οι Notes παρουσιάζουν την Ευρυδίκη και τους Μπλε σε μία ιδιαίτερη μουσική συνάντηση με μια σειρά από ντουέτα "έκπληξη", ελληνικά και ξένα, χωρίς να λείπουν φυσικά οι μεγάλες τους επιτυχίες.

Η καταξιωμένη και πολυεπίπεδη Ευρυδίκη, που στη μακρόχρονη πορεία της έχει αποδείξει το καλλιτεχνικό της ταλέντο στο τραγούδι και το μουσικό θέατρο, μαζί με το ξεχωριστό συγκρότημα των Μπλε, με την ιδιαίτερη αισθητική στη μουσική και τον στίχο, και την εκρηκτική "front woman" Τζώρτζια Κεφαλά, αποφάσισαν να συνεργαστούν συναυλιακά και δισκογραφικά.

"Άκου την Ζωή" είναι ο τίτλος του νέου ντουέτου που ετοιμάζουν πυρετωδώς στο στούντιο οι Μπλε και το δεύτερο που θα κυκλοφορήσει με τις φωνές της Ευρυδίκης και της Τζώρτζιας! Το πρώτο ντουέτο κυκλοφόρησε πριν από τέσσερα χρόνια. Πρόκειται για τη διασκευή του "Πόσο λίγο με ξέρεις", σε μουσική και στίχους Γιώργου Θεοφάνους, η οποία πήρε πολύ καλές κριτικές και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.  

Επί σκηνής λοιπόν Ευρυδίκη και Μπλε, αποζημιώνοντας τους fans και των δύο, που ζητούσαν επίμονα - εδώ και πολύ καιρό - αυτήν τη συνεργασία.  

Ήρθε η στιγμή να τους απολαύσουμε σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα βασισμένο στην καλλιτεχνική αλληλοεκτίμηση και την αγάπη της Ευρυδίκης και των Μπλε για τη μουσική!

Ευρυδίκη και οι ΜΠΛΕ - 17&23 στο Red και 16 και 24 Μαΐου στις Νότες Λεμεσό

Πληροφορίες 99300430

Ennio Morricone - 20 και 21 Μαΐου  σε Λευκωσία και Λεμεσό

.

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του κορυφαίου συνθέτη για το σινεμά με ένα ιδιαίτερο συμφωνικό σύνολο από την Ιταλία.

Οι πασίγνωστες μελωδίες του μεγάλου Ιταλού μαέστρου Ennio Morricone για ταινίες όπως οι “Για μια χούφτα δολλάρια”, “Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος”, “Κάποτε στη Δύση”, “Κάποτε η επανάσταση”, “Σάκκο και Βαντζέτι”, “Κάποτε στην Αμερική”, “Σινεμά ο Παράδεισος”, “Η Αποστολή”, “Οι μισητοί Οκτώ” και πολλών ακόμα, πρωταγωνιστούν στην παράσταση του γυναικείου σχήματος Ensemble Le Muse, που έρχεται στην Κύπρο τον Οκτώβριο, για δύο εμφανίσεις στην Λευκωσία και στη Λεμεσό,.

Ταυτόχρονα με την ερμηνεία τους θα προβάλλονται σε οθόνη πάνω στη σκηνή τα αντίστοιχα κινηματογραφικά αποσπάσματα, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη μουσικοκινηματογραφική εμπειρία. Οι ταινίες αυτές τοποθετούν στην κορυφή της σύγχρονης κινηματογραφικής μουσικής τον Ennio Morricone, έναν συνθέτη που ήδη θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους του 20ου αιώνα.

To Ensemble Le Muse, είναι ένα γυναικείο συμφωνικό σύνολο από την Ιταλία που μας οδηγεί σε ένα μοναδικό και συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα από την τέχνη του κορυφαίου Ennio Morricone. Το Ensemble Le Muse αποτελούν ξεχωριστές γυναίκες μουσικοί που πέρα από την πλούσια εμπειρία τους σε όλες τις πτυχές της κλασικής μουσικής διαθέτουν ιδιαίτερη αίσθηση και ένστικτο στην ερμηνεία των συνθέσεων του Ennio Morricone. Μιας μουσικής που είναι πασίγνωστη για την ακρίβεια και την ευαισθησία της στην περιγραφή των εικόνων, που είναι πετυχημένη και πολυβραβευμένη διεθνώς, μιας μουσικής που καλύπτει έξι γεμάτες δεκαετίες διαρκούς έμπνευσης και δράσης, όπως είναι η μουσική του Ennio Morricone.

Στο μουσικό σύνολο αυτό ιδιαίτερη θέση έχει η τραγουδίστρια Angelica De Paoli ενώ διευθύνεται από τον πιανίστα και μαέστρο Andrea Albertini.

Info

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Παττίχειο Λεμεσού, 20.30

Και 21 του μήνα στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Εισιτήρια Soldoutticketbox

Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης - 26 Μαΐου στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου

.

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιούνται επί σκηνής, για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια.

Αυτά τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους.

Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης δημιουργούν όνειρα, ταξίδια και παραμύθια, με την αρχή και το τέλος που νιώθει ο καθένας στην ψυχή του.

Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου συναντιούνται με την σπάνια δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε ένα πρόγραμμα που, εκτός από τα αναμενόμενα, περιλαμβάνει ανατρεπτικά κομμάτια και προκαλεί δυνατές μουσικές συγκινήσεις.

Μια μοναδική συνάντηση – αφήγηση που θα γράψει ιστορία…

Info

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, 20.30

Εισιτήρια €20

Προπώληση www.Ticketour.com  καταστήματα ACS

Πληροφορίες 99430654

Gipsy Kings - 26 Μαΐου στο Monte Caputo στη Λεμεσό

.

Η κάθοδος θρυλικών συγκροτημάτων στην Κύπρο για μοναδικές συναυλίες αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα της εταιρείας Moonlight Show Productions τα τελευταία , που φέτος θα φέρει στο νησί μας τους Gipsy Kings για να ταξιδέψουν το κοινό με την υπέροχη μουσική τους, τα πασίγνωστα τραγούδια τους και να χορέψει στους ρυθμούς των «Djobi Djoba», «Bamboleo» και «Volare»! Η πολλά υποσχόμενη συναυλία έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, στο Monte Caputo στη Λεμεσό.

Η ιστορία των Gipsy Kings ομολογουμένως θυμίζει παραμύθι. Μια ομάδα φίλων που ξεκίνησε το 1970 να πειραματίζεται με διαφορετικούς ήχους σε ένα χωριό της Δυτικής Γαλλίας για να κατακτήσει σταδιακά τον κόσμο, από τη Φινλανδία, την Αυστραλία, την Αμερική, την Ιαπωνία, τη Χιλή και όχι μόνο. Η μπάντα έχει καταφέρει με το pop στυλ της που έχει τις ρίζες του στο φλαμένκο να πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια δίσκους και έχει κερδίσει αρκετά Grammy και Latin Grammy. Οι Gipsy Kings μάλιστα κυκλοφόρησαν τον περασμένο χρόνο και νέο album με τίτλο «Renaissance», από το οποίο έχουν ήδη ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια.

Οι βασιλιάδες των τσιγγάνων, με πρωταγωνιστή τον Tonino Baliardo, θα βρεθούν σύντομα στην Κύπρο, προσκαλώντας μας σε ένα γλέντι με ρυθμό («Magia del ritmo»), ελευθερία («Quiero Libertad») αλλά και σιωπή («Como un silencio»)!

Η έναρξη της προπώληση του περιορισμένου αριθμού εισιτήριων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 μέσω της πλατφόρμας tickethour, οπόταν το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί το πολυπόθητο χαρτάκι για να απολαύσει ανεπανάληπτες στιγμές με τους Gipsy Kings, live on stage!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 7000 7066 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα moonlightshow.com. Εισιτήρια: €80 VIP

Τα εισιτήρια είναι σε περιορισμένο αριθμό

Θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο χώρο

Island Bars & stools για όλους τους κατόχους εισιτηρίου

Κάθε 4 άτομα – 1 premium φιάλη αλκοολούχου ποτού

Κανονικό/Standing: €49

Στο χώρο θα υπάρχει επίσης περιορισμένος αριθμός Island Bars & stools.

 Νατάσσα Μποφίλιου - 26 και 27 Μαΐου σε Λεμεσό και Λευκωσία

Μια παράσταση των ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ & ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ «Αν υπήρχε μια φυλή χαμένων ονειροπόλων, ευαίσθητων τρελών, ερωτευμένων, τρυφερών και θυμωμένων, που κατοικεί στις δύο όχθες του ποταμού, θα ακολουθούσες την πορεία της;

“Αυτή είναι η ιστορία των δικών μου - κι η δική μου” Αν υπήρχε αυτή η φυλή, θα έψαχνες μαζί της τη θέση σου στον κόσμο;»

Νατάσσα, Θέμης, Γεράσιμος

Μια νέα παράσταση ή ένας νέος τρόπος να κοιτάξουν την Τέχνη τους και τον τρόπο που πορεύονται; Με μια παράσταση που συζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, κατορθώνοντας να γεφυρώσει κάθε απόσταση μεταξύ σκηνής και θεατών. Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, με την αρωγή της σταθερής τους ομάδας, κατάφεραν να αφουγκραστούν ακόμη μια φορά τους κραδασμούς της εποχής κι ένωσαν τις φωνές τους με αυτές των αναρίθμητων φίλων τους, δημιουργώντας μια νέα μοναδική καλλιτεχνική πρόταση, που ξεχώρισε για την ορμή και το δυναμισμό της.

Συντονισμένοι απόλυτα με τον παλμό του κοινού τους, με μεγάλη χαρά κι ανυπομονησία ταξιδεύουν με φόρα στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανοίγοντας έναν τολμηρό διάλογο της προσωπικής τους δισκογραφίας με το εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο. Και προσκαλούν ξανά αυτό το καλοκαίρι τους πολυάριθμους φίλους τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι νέων συγκινήσεων.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ: ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΟΙ:

ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΠΙΑΝΟ

ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ, ΤΣΕΛΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΝΤΗΣ, ΜΠΑΣΟ, SYNTH BASS

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΔΙΑΝΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΙΟΣ ΤΥΜΠΑΝΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ, ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΠΟΥΝΗΣ ΤΡΟΜΠΕΤΑ

ΦΩΝΗΤΙΚΑ:

ΛΗΤΩ ΑΜΠΑΤΖΗ

ΕΛΕΝΗ ΛΕΩΝΗ

STEVE BEKAS

ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ

ARTWORK: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΛΗΣ

MARKETING: ΜΟΝΙΚΑ ΚΑΣΑΝΗ MANAGEMENT-ΠΑΡΑΓΩΓΗ: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Info

Παρασκευή 26 Μαΐου Αμφιθέατρο Heritage, Λεμεσός

Σάββατο 27 Μαΐου Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία

Εισιτήρια ΕΔΩ 

 

Μαρίζα Ρίζου - 31 Μαΐου, Σκαλί Αγλαντζιας

9

Με τον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας του τέταρτου προσωπικού της άλμπουμ "Το Χωριό" η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει με ανυπομονησία για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

«Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο 4ος δίσκος μου με τίτλο ‘Το Χωριό’. Παρέα με ένα μέρος του χωριού -που είναι δηλαδή οι πολύτιμοι συνεργάτες μου-, ετοιμάζουμε ένα live που μιλά για τη διαδρομή που δυστυχώς δε γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και στην βαθιά εκτίμηση της ζωής και ‘’Του Χωριού’’ του. Πιο κοντά από ποτέ, πιο μαζί και ήρεμα από ποτέ με μοναδικό στόχο να είμαστε όντως παρόντες και να το χαρούμε. Να είναι οι καλοκαιρινές μας βραδιές σαν να έχουμε μαζευτεί σε ταράτσες και τα λέμε, συνδεόμαστε και γελάμε και κλαίμε και ζούμε. Και είναι όλα οκ και αποδεκτά. Σας περιμένω, σας περιμένουμε!  Μαρίζα».

31 Μαΐου, Σκαλί Αγλαντζιάς Λευκωσία Πληροφορίες: 99059257 (Μουσική Σκηνή RED) Ώρα έναρξης: 21:00 Προπώληση: tickethour & acs courier (77777040) Τιμή εισιτηρίου: 20 Ευρώ

 

Πηγή κεντρικής φωτό

Loader