Αγοράζεις τώρα, πληρώνεις αργότερα: Ναι, με Atokes γίνεται!

Αγοράζεις τώρα, πληρώνεις αργότερα: Ναι, με Atokes γίνεται!

Αφού υπάρχει λύση γιατί να αγχώνεσαι;

Γάμοι, γενέθλια, υποχρεώσεις των παιδιών, πρόσκληση σε ένα φιλικό σπίτι, οι μήνες είναι γεμάτοι με έξοδα που έρχονται συνήθως εκεί που δεν τα περιμένεις. Και ενώ είπες πως αυτό τον μήνα θα φυλάξεις λεφτά για να αγοράσεις τελικά αυτό που θες, πάντα κάτι τυχαίνει και δεν τα καταφέρνεις.

Οι υποχρεώσεις τρέχουν και δεν θα σταματήσουν ποτέ, εσύ όμως γιατί να αγχώνεσαι και να κρατάς πίσω τις ανάγκες σου; Απέκτησε τώρα αυτό που θες χωρίς να περιμένεις, με Atokes!

Η Atokes επιτρέπει στους πελάτες της να αποκτήσουν άμεσα τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και να τα εξοφλήσουν αργότερα σε μηνιαίες δόσεις, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, χωρίς δέσμευση ποσού και χωρίς κρυφά κόστη. Το μέλλον είναι εδώ και μπορείτε να το ανακαλύψετε με ένα κλικ

Ηλεκτρονικές οικιακές συσκευές, gadget, computers, air-conditions, smartphones, τηλεοράσεις, tablets, φίλτρα νερού και τόσα άλλα είδη που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σου, θα τα βρεις στο Atokes.com. Με το σύνθημα buy it, your way, η κυπριακή start-up, Atokes.com, προσφέρει μια εναλλακτική προσέγγιση στην αγορά, επιτρέποντας στους χρήστες να αποκτούν προϊόντα ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την οικονομική τους σταθερότητα, αφού δεν χρειάζεται στο ταμείο να αφήσεις ένα υπέρογκο ποσό για να αποκτήσεις όσα θες. 

Πώς γίνεται αυτό; 

Όλα αυτά συμβαίνουν εύκολα και online, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της υπηρεσίας, που να σημειωθεί προσφέρει περισσότερα από 4 χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα! Μετά από μια γρήγορη εγγραφή και μια σύντομη διαδικασία έγκρισης για τις μηνιαίες πληρωμές, μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα και άμεσα ό,τι χρειάζεστε.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε, για παράδειγμα, να αποκτήσετε μέσω της σελίδας το νέο σας κινητό άμεσα είτε με τα σχέδια πληρωμής με δόσεις.

Αρχικά, θα ξεκινήσετε με το σχέδιο πληρωμής σε 5 δόσεις και στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε με το σχέδιο πληρωμής σε 10 δόσεις. Έτσι θα έχετε ακόμη περισσότερη ευελιξία, απολαμβάνοντας στο μέγιστο την έννοια του buy now, pay later!

Γιατί λοιπόν να μην αποκτήσεις κι εσύ περισσότερα προϊόντα υψηλότερης ποιότητας ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις οικονομίες για μήνες; Πολύ απλά μπορείς να μπεις στο Atokes.com να επιλέξεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν για να έχεις μια εύκολη, πολυτελή καθημερινότητα ξεκινώντας να ξεπληρώνεις με το σχέδιο αποπληρωμής που σε βολεύει για να μην μένει στο τέλος του μισθού, πολύς μήνας ακόμη! 

Όπως καταλαβαίνεις τώρα πια δεν υπάρχουν οικονομικοί περιορισμοί χάρη στις Atokes. Εσύ απλά μπορείς να ονειρευτείς όσα θες και να τα αποκτήσεις άμεσα, εύκολα και χωρίς το άγχος των χρημάτων, εύκολα, γρήγορα και πρακτικά μόνο με ένα κλικ στις Atokes.

Loader